Body care! 7 ενυδατικές σώματος που θα αντικαταστήσουν το άρωμά σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Body care! 7 ενυδατικές σώματος που θα αντικαταστήσουν το άρωμά σου

Οι κρέμες σώματος που υπάρχουν στην αγορά έχουν τις πιο φρουτένιες, γλυκές και σαγηνευτικές μυρωδιές οι οποίες μένουν πάνω στην επιδερμίδα και την συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ.

Smile, it's Saturday! Μία από τις αγαπημένες μου μέρες της εβδομάδας. Αυτό που έχω ανάγκη -όπως και εσύ- μετά από μία δύσκολη εβδομάδα είναι να κάνω ένα χαλαρωτικό ντους, να εφαρμόσω τις ενυδατικές κρέμες σώματος και να ετοιμαστώ για να πάω για φαγητό τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι ότι για τη skincare routine μου αφιερώνω πάντα χρόνο. Θέλω να νιώθω την επιδερμίδα μου λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη. Αυτό ισχύει τόσο για την περιποίηση του προσώπου όσο και για του σώματος. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για τις ενυδατικές κρέμες σώματος που έχω πάθει μία μικρή εμμονή το τελευταίο διάστημα.

New in! Οι νέες αφίξεις της ομορφιάς που αξίζουν μία θέση στο καλάθι σου

Ενυδατική κρέμα σώματος vs Άρωμα

Μετά από ένα χαλαρωτικό ντους, περνάω στην body care routine μου. Οι ενυδατικές κρέμες σώματος έρχονται να «κλειδώσουν» την υγρασία της επιδερμίδας. Αυτή η βελούδινη υφή που έχουν τις κάνει να τις λατρεύουμε και να ανυπομονούμε να τις εφαρμόσουμε επάνω στο σώμα μας. Αμέσως μετά, η επιδερμίδα είναι απαλή σαν μετάξι. Οι κρέμες σώματος που υπάρχουν στην αγορά έχουν τις πιο φρουτένιες, γλυκές και σαγηνευτικές μυρωδιές οι οποίες μένουν πάνω στην επιδερμίδα και την συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ.

pexels-sora-shimazaki-5938558-(4).jpg

Με λίγα λόγια, έρχονται να αντικαταστήσουν το αγαπημένο άρωμά μας. Αν και μου αρέσουν οι γλυκές μυρωδιές και οι πιο βαθιές νότες, συνηθίζω να αγοράζω ενυδατικές κρέμες σώματος με περγαμόντο και άνθη πορτοκαλιάς. Αυτή η φρεσκάδα και η δροσιά που χαρίζουν στην επιδερμίδα μου, με κάνει να αισθάνομαι καθαρή και μοσχομυρωδάτη όλη την ημέρα.

Κανέλα: Η χειμερινή νότα που δεν έχει φύλο, λέγεται ότι είναι το άρωμα της αγάπης

Γι' αυτό, λοιπόν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σου τις αγαπημένες μου ενυδατικές κρέμες σώματος που έχω συνέχεια στο boudoir και λατρεύω να τις χρησιμοποιώ ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και με το που τις δοκιμάσεις θα με θυμηθείς!