Mother's day 2024: Τα πιο όμορφα beauty δώρα για τη μαμά σου

10 δώρα ομορφιάς για να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις μαμάδες μας...

Η αλήθεια είναι πως τις μαμάδες τις αγαπάμε κάθε μέρα, αλλά υπάρχει μία ημέρα που μπορούμε να τους το δείξουμε ακόμα περισσότερο... Η ημέρα αυτή είναι η γιορτή της μητέρας, που είναι αυτή την Κυριακή! Οπότε, ναι, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις ένα όμορφο δώρο στη μητέρα σου και να την κάνεις χαρούμενη.

Φυσικά και η κίνηση είναι αυτή που μετράει, αλλά αν η μαμά σου είναι μία γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, το στιλ και τον κόσμο της ομορφιάς, τότε σίγουρα θα εκτιμήσει λίγο παραπάνω ένα beauty δωράκι. Μία κρέμα ημέρας, μία αντηλιακή προσώπου, ένα μεθυστικό άρωμα είναι μερικά essentials που σίγουρα θα τα φοράει στην καθημερινότητά της και θα σε σκέφτεται.

Dry shampoo: Το hack για τέλεια μαλλιά ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς

Μην ανησυχείς! Δεν θα σε αφήναμε έτσι. Ως beauty addicts, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω έναν οδηγό αγοράς με χρήσιμα δώρα ομορφιάς που θα ξετρελάνουν όλες τις μαμάδες. Συνέχισε να διαβάζεις και επίλεξε το beauty gift που θα ταίριαζε τέλεια στη μητέρα σου. Enjoy queen!

10 δώρα ομορφιάς για τη μαμά σου

VICHY-CAPITAL-SOLEIL-UV-AGE-DAILY-SPF50+.png

VICHY, CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF50+

Λεπτόρευστο αντηλιακό με χρώμα κατά της φωτογήρανσης, των ρυτίδων και των κηλίδων. Χαρίζει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα.

NIVEA-Intensive-Care-HANC-CREAM.png

NIVEA, INTENSIVE CARE HAND CREAM

H κρέμα Nivea intensivecare με αμυγδαλέλαιο προσφέρει εντατική φροντίδα & θρέψη για τα ξηρά χέρια που διαρκεί για 24 ώρες.

LIERAC-BODY-Body-Nutri-Scrub-Apolepishs.png

LIERAC, BODY-NUTRI THE RESURFACING SCRUB

Το scrub απολέπισης είναι ένα προϊόν τριπλής δράσης που απολεπίζει, απαλύνει και τονώνει την επιδερμίδα. Είναι το προϊόν κλειδί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

L'Oreal-Paris-Panorama-gia-Ogko-Black.png

L'OREAL PARIS, PANORAMA BLACK EXTRA VOLUME

Η Panorama mascara από τη L'Oreal Paris, χαρίζει στις βλεφαρίδες πανοραμικό και εκθαμβωτικό όγκο, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει. Το βουρτσάκι της έχει τρίχες πολλαπλών επιπέδων που φτάνουν σε όλα τα μήκη των βλεφαρίδων χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη και ανορθωμένο βλέμμα.

7 ελαφριά αντηλιακά με χρώμα για ομοιόμορφη κάλυψη και προστασία

KORRES-Philosia-Eau-De-Toilette.png

KORRES, PHILOSIA EAU DE TOILETTE

Νότες από πορτοκάλι, περγαμόντο και μανταρίνι δημιουργούν ένα μοναδικό άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Το συγκεκριμένο άρωμα θα αγκαλιάσει σαν κύμα φρεσκάδας κάθε καλοκαιρινό look.

DIOR-ROUGE-DIOR-COLORED-LIP-BALM-REFILLABLE.png

DIOR, ROUGE DIOR COLORED LIP BALM - REFILLABLE

Το Rouge Dior, το εμβληματικό κραγιόν Dior, περιποιείται τα χείλη ενώ χαρίζει ένα φυσικό, απαλό nude χρώμα που ταιριάζει με κάθε makeup look.

CLINEA-Caring-Bubbles-Kremwdhs-Afros-Ka8arismoy-Proswpoy.png

CLINEA, CARING BUBBLES CREAM TO FOAM CLEANSER

Ένας κρεμώδης αφρός καθαρισμού που αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται την επιδερμίδα.

LANCOME-RENERGIE-H.P.N.-300-PEPTIDE-CREAM.png

LANCÔME, RENERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM

Από την 1η εβδομάδα, η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και οι περιοχές με χαλάρωση αρχίζουν να δείχνουν σημαντική βελτίωση.

CAUALIE-Premier-Cru-La-Creme-Yeux-EYE-CREAM.png

CAUDALIE, PREMIER CRU LA CREME YEUX EYE CREAM

Η Premier Cru The Eye Cream φωτίζει το βλέμμα και διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

LE-PETIT-MARSEILLAIS-NUTRISION-BODY-CREAM.png

LE PETIT MARSEILLAIS, NUTRISION BODY CREAM

Το Le Petit Marseillais Nutrition Body Butter συνδυάζει βούτυρο καριτέ, γλυκό αμύγδαλο και έλαιο argan αφήνοντας το δέρμα όμορφο, μαλακό και ενυδατωμένο για 24 ώρες. Ιδανικό για πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Σου βρήκαμε 7 αφρόλουτρα για να χαλαρώσεις στο ντους μετά την επιστροφή στο γραφείο