Milla μου για... Avon!

Milla μου για... Avon!

To supermodel μπήκε στην all star team της διάσημης εταιρείας καλλυντικών

Μια ακόμα λαμπερή συνεργασία ανακοίνωσε πρόσφατα η Avon: η Milla Jovovich είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος City Rush for Her που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Μάλιστα, ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι φωτογραφήσεις και τα γυρίσματα της διαφημιστικής καμπάνιας, όπου η Milla μαζί με το μοντέλο Carlos Garcia Grande, φωτογραφήθηκαν στους δρόμους του Manhattan με rock-glam στυλ.

Από την πλευρά της η Avon δήλωσε πως η Jovovich είναι η επιτομή της δυνατής, stylish γυναίκας για την οποία δημιουργήθηκε το City Rush, ενώ το μοντέλο είπε πώς είναι ενθουσιασμένη που μπήκε στην οικογένεια της Avon ως πρόσωπο του νέου της αρώματος: «Είναι ένα σοφιστικέ άρωμα που αιχμαλωτίζει το μυστήριο και τον αισθησιασμό της γυναίκας. Όταν το φοράω νιώθω αυτοπεποίθηση, αισθάνομαι sexy. Η Avon είναι μια εξαιρετική εταιρεία- η αφοσίωσή της στο να παρακινεί και να υποστηρίζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, με καμπάνιες που τις αφορούν, με κάνει να νιώθω περήφανη που είναι μέλος αυτής της οικογένειας».

Αν και το City Rush for Her θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, η Avon αποκάλυψε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του, όπου θα πρωταγωνιστούν νότες από περγαμόντο, μαύρη ντάλια, τριαντάφυλλο, ορχιδέα, ξύλα και musk.