Katie Holmes: είναι το πρόσωπο της Bobbi Brown!

Katie Holmes: είναι το πρόσωπο της Bobbi Brown!

«Ανοίγουν» οι δουλειές της Katie μετά το διαζύγιο...

Ο χωρισμός της από τον Tom Cruise φαίνεται πως τελικά της κάνει καλό: αφού μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, και εξασφάλισε την παρουσία του brand της στην Εβδομάδα Μόδας που έρχεται, η Katie Holmes μπαίνει και στην βιομηχανία της ομορφιάς, ως πρόσωπο της Bobbi Brown.


Τις πληροφορίες τις διαβάσαμε στο έγκυρο site WWD όμως μέχρι αυτή τη στιγμή, κανένας εκπρόσωπος της ηθοποιού ή της εταιρείας δεν τις έχει επιβεβαιώσει. Η ηθοποιός-και τώρα και designer- έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των J.Crew, Miu Miu και Ann Taylor ενώ αυτή την εποχή είναι πρόσωπο του οίκου κοσμημάτων H. Stern, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που υπογράφει συμβόλαιο στο χώρο της ομορφιάς.


Η είδηση έχει πολύ όχι απλά επειδή μιλάμε για την πρώην κυρία Cruise αλλά επειδή, αν πράγματι ισχύουν οι φήμες, η διάσημη makeup artist Bobbi Brown για πρώτη φορά επιλέγει celebrity ως πρόσωπο του brand της. Πάντως η φυσική ομορφιά της Holmes ταιριάζει με το προφίλ της μάρκας και περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για αυτή τη συνεργασία.



Διαβάστε ακόμα:

Πόσο κοστίζει η ανατροφή της Suri Cruise;

Tom Cruise: Κατέρρευσε λόγω χωρισμού

H Katie Holmes μετακομίζει στο νέο της σπίτι