Freja Beha Erichsen: υπέγραψε συμβόλαιο με την Maybelline New York

Freja Beha Erichsen: υπέγραψε συμβόλαιο με την Maybelline New York

Ένα ακόμα top model στην all star team της αγαπημένης εταιρείας καλλυντικών

«Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ ένα τόσο τολμηρό, trendsetting brand και ανυπομονώ για αυτό το νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα μου», δήλωσε η Freja στη συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία της με την MNY.


«Το πρώτο προϊόν της που δοκίμασα ήταν η μάσκαρα Volum'Express The Falsies και λάτρεψα το αποτέλεσμα που δίνει άμεσα... Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και είναι χαρά μου να δουλεύω με την ταλαντούχα, δημιουργική ομάδα της Maybelline New York. Είναι δύσκολο να ορίσεις τι είναι ομορφιά. Μπορείς να την βρεις σε μια στιγμή με μια ματιά ή μπορεί να είναι κάτι πιο βαθύ, όπως όταν μια γυναίκα μοιράζεται κάτι πολύ προσωπικό, κάτι που εμπνέει τους άλλους».


Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε ακόμα πως το μυστικό της σιλουέτας της είναι απλό: από μικρή είχε μάθει να τρώει σωστά. «Η μητέρα μου μου έμαθε την αξία της σωστής, ισορροπημένης διατροφής. Έτρωγα πολλά βιολογικά φρούτα και λαχανικά. Για brunch, συνήθως τρώω αυγά benedict και για βραδινό μια ωραία μπριζόλα, ψημένη medium-well».


«Η Freja Beha Erichsen είναι μια απίστευτα όμορφη γυναίκα, γεμάτη αυτοπεποίθηση», είπε ο Damien Bertrand, Global President της Maybelline New York. «Ενσαρκώνει ιδανικά τη φιλοσοφία της Maybelline που φέρνει τις τάσεις του catwalk στην καθημερινότητα των γυναικών».



Διαβάστε ακόμα:


Τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή!

Επιδερμίδα του ονείρου

Eurovision 2012 Backstage Beauty: βήμα βήμα το μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου για τον τελικό