Πώς θα κρατήσετε τα μαλλιά σας νεανικά;

Πώς θα κρατήσετε τα μαλλιά σας νεανικά;

Στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair ανακαλύψαμε μια σούπερ αποτελεσματική θεραπεία

Ονομάζεται BOTTOX Capilar και είναι ένα treatment που υπόσχεται να επαναφέρει στα μαλλιά τη νεανική, υγιή όψη που χάνουν με το πέρασμα των χρόνων και με τις εξωτερικές επιθέσεις.


Όπως μας εξήγησαν οι ειδικοί των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair, όπου βρήκαμε τη συγκεκριμένη θεραπεία, η τεχνολογία του BOTTOX Capilar ενισχύει την ζωτικότητα της τρίχας με την αντιγηραντική ουσία Bottoxina Capilar με φυτικά Botulinica. Δημιούργημα της εταιρείας Ybera Professional, αυτή η θεραπεία, διάρκειας περίπου 3 ωρών,είναι πλούσια σε φυτική βοτουλινική τοξίνη, όπου τα ενεργά συστατικά της δρουν πάνω στα προβλήματα της τρίχας και δημιουργούν φυσικές "γέφυρες" ανάμεσα στις κατεστραμμένες διακυτταρικές κυστείνες, επαναφέροντας τη δύνμη και την ομοιομορφία της τρίχας.


Η φόρμουλα που χρησιμοποιείται, απλώνεται από τη ρίζα μέχρι την άκρη και στόχος της είναι να διεγείρει την παραγωγή της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Πράγμα που πετυχαίνει με την ισχυρή δράση των συστατικών της που αυξάνουν κατά 20% το πάχος, την ελαστικότητα και την δύναμη της τρίχας από την ρίζα ως τις άκρες, ενώ συγχρόνως καταπολεμά την ξηρότητα και την ψαλίδα. Επειδή αυτή η θεραπεία δεν περιέχει ισιωτικούς παράγοντες (όπως συμβαίνει στην brazilian keratin treatment), δεν επηρεάζεται ο όγκος των μαλλιών , μάλιστα βελτιώνεται θα λέγαμε- και επομένως μπορείτε να προχωρίσετε στο χτένισμα ως συνήθως.

Τα αποτελέσματα είναι τόσο εκπληκτικά: πλήρης αναζωογόνηση των μαλλιών, υγεία, λάμψη και εξάλειψη του φριζαρίσματος!


Μάλιστα, για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος, οι ειδικοί προτείνουν την φροντίδα στο σπίτι με τα προϊόντα BOTTOX Capilar After Care, τα οποία προσφέρουν στα μαλλιά όλα όσα χρειάζονται για να παραμείνουν νεανικά, μεταξένια και λαμπερά.


Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στο site των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair