Julianne Moore: «Το πιο τολμηρό πράγμα που έκανα στα 50 μου είναι πως έγινα πρέσβειρα της L'Oréal Paris!»

Julianne Moore:  «Το πιο τολμηρό πράγμα που έκανα στα 50 μου είναι πως έγινα πρέσβειρα της L'Oréal Paris!»

Η star σε μια απολαυστική συνέντευξη  

Από τα πιο ενδιαφέροντα beauty news της σεζόν ήταν η ανακοίνωση της συνεργασίας της Julianne Moore με τη L'Oréal Paris ως πρόσωπο της αντιγηραντικής σειράς Renaissance Cellulaire. Με αυτή την αφορμή, η σταρ μίλησε για ομορφιά, την καθημερινότητά της και πώς αισθάνεται διανύοντας την 5η δεκαετία της ζωής της.



Είστε πρόσωπο της σειράς Renaissance Cellulaire, που σημαίνει ανανέωση. Νιώθετε πως είστε ένα νέο, διαφορετικό άτομο στα 50 σας;
Πιστεύω πως στο ξεκίνημα κάθε δεκαετίας της ζωής μας, αναθεωρούμε κάποια πράγματα- υπάρχουν λοιπόν κάποια γενέθλια που είναι σημαντικά, γιατί μας κάνουν να σκεφτούμε λίγο τον εαυτό μας και τι έχουμε επιτύχει. Τα 50 είναι ανάμεσα σε αυτά, γιατί έχουμε ζήσει αρκετά και πλέον μπορούμε να εκτιμήσουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος.


Πώς αντιμετωπίζετε τον χρόνο που περνάει;
Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις κάθε φορά πού βρίσκεσαι και να το εκτιμάς. Είναι λοιπόν σημαντικό να απολαμβάνεις τα 50, γιατί γρήγορα θα περάσεις στα 51! Ο χρόνος που περνάει μας γεμίζει εμπειρίες και γνώση. Και μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τον εαυτο μου καθώς μεγαλώνω.


Τι σημαίνει να είστε πρέσβειρα της L'Oreal Paris;
Είναι τιμή μου! Πάντα θαύμαζα αυτό το brand για το glamour του, που εμπνέει αλλά τυατόχρονα είναι προσιτό. Η οικογένεια της L'Oreal αγκαλιάζει την ομορφιά από κάθε πλευρά, η L'Oreal βλέπει την ομορφιά σε κάθε γυναίκα.


Χρησιμοποιείτε καλλυντικά στην καθημερινότητά σας;
Φυσικά! Έχω πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα οπότε για να δώσω λίγη ένταση στο πρόσωπό μου χρησιμοποιώ κάποια προϊόντα μακιγιάζ, ειδικά μάσκαρα και blush. Όταν βγαίνω φοράω την Voluminous Million Lashes και λίγο από το bronzer Glam Bronze La Terra, που θυμίζει το φιλί του ήλιου στο πρόσωπο. Και βέβαια, όπως όλες μας, χρησιμοποιώ και λίγο concealer.


Πείτε μας λίγα περισσότερα για το πώς πειρποιείστε την επιδερμίδα σας
Δίνω μεγάλη σημασία στο skincare. Αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου με ένα ήπιο προϊόν καθαρισμού, απλώνω ένα λάδι προσώπου και μετά μια ενυδατική με δείκτη προστασίας. Χρησιμοποιώ καθημερινά αντηλιακή προστασία από τα 23 μου! Πλέον, φοράω καθημερινά την πλούσια κρέμα Renaissance Cellulaire γιατί δίνει λάμψη στην επιδερμίδα μου.


Πώς είναι μια τυπική μέρα της Julianne Moore;
Όταν δεν εργάζομαι, ξυπνάω με τα παιδιά μου, τους ετοιμάζω πρωινό πριν φύγουν για το σχολείο και όταν μείνω μόνη, συγυρίζω το σπίτι και διαβάζω εφημερίδα. Γυμνάζομαι ή κάνω γιόγκα και μετά δουλεύω στο γραφείο μου, διαβάζω σενάρια και απαντώ σε emails. Μπορεί να συναντήσω κάποιο φίλο για lunch και μετά παίρνω τα παιδιά από το σχολείο και διαβάζουμε μαζί τα μαθήματα. Και χωρίς να το καταλάβω φτάνει η ώρα για το βραδυνό! Όταν εργάζομαι, όμως, δεν έχω καθόλου χρόνο για όλα αυτά- ξυπνάω στις 5.30 το πρωί και πάω στο γύρισμα όπου μένω όλη μέρα. Και μερικές φορές γράφω το παιδικό βιβλίο μου- το 4ο βιβλίο θα κυκλοφορήσει το 2013.


Ποιο θα λέγατε πως είναι το πιο τολμηρό πράγμα που κάνατε στα 50 σας;
Μάλλον το ότι έγινα πρέσβειρα της L'Oréal Paris! Είναι μεγάλη τιμή για μένα και νιώθω πως έχω να ανταποκριθώ σε πολύ υψηλά standards!