Olivia Wilde: η νέα μούσα της Avon

Olivia Wilde: η νέα μούσα της Avon

Πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των αρωμάτων του beauty brand

Η Avon ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηθοποιό και ακτιβίστρια Olivia Wilde, η οποία θα είναι το πρόσωπο των αγαπημένων, κλασικών αρωμάτων της εταιρίας : " Today. Tomorrow. Always. Forever " αλλά και της συλλεκτικής έκδοσης του αρώματος Amour. Η μοντέρνα ομορφιά αλλά και το συνολικό προφιλ της ηθοποιού, ενσαρκώνει τέλεια την αίσθηση που αφήνουν τα αγαπημένα αρώματα της Avon- μέχρι να δούμε τις πρώτες εικόνες αυτές της συνεργασίας, ας θυμηθούμε το προφίλ των αρωμάτων και τι δήλωσε για αυτά η πανέμορφη ηθοποιός.

- Today: Πολύτιμο και ζωηρό λευκό floral, το "today" ενσαρκώνει το φυσικό άρωμα των γλυκών ανθών του φυτού Butterfly Bush. Η Olivia σημειώνει: " Οι νότες σε αυτό το πολύτιμο άρωμα μου θυμίζουν να χαίρομαι την κάθε στιγμή του σήμερα"

- Tomorrow: Οριενταλ και ξυλώδες, το άρωμα αυτό μεταφέρει την αίσθηση πλούσιων ζεστών ξύλων και εξωτικών λουλουδιών και καρπών. "Αυτό το ακαταμάχητο άρωμα μου δίνει τη ζεστασιά και τον ενθουσιασμό που έχω όταν ερωτεύομαι", δήλωσε η ηθοποιός.

- Forever: "Αυτό το αισθησιακό φλοραλ άρωμα κάνει τις συνηθισμένες ημέρες καταπληκτικές!» λέει η Olivia Wilde για αυτό το φρέσκο, ρομαντικό και δυναμικόμπουκέτο λουλουδιών, αισθησιακού musk και λευκών ξύλων .

- Amour: Ξυπνάει τα υπέροχα συναισθήματα μιας ιστορίας αγάπης, είναι ένα κοκτέιλ από φρέσκα φρούτα και λευκά λουλούδα με πλούσιες, ζεστές ξυλώδεις νότες "Είναι ένα άρωμα αληθινά ρομαντικό" λέει η star.