Kourtney Kardashian: Ποια ήταν η πιο εφιαλτική beauty στιγμή της;

Kourtney Kardashian: Ποια ήταν η πιο εφιαλτική beauty στιγμή της;

Την εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Kourtney Kardashian έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Into The Gloss και μίλησε για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, το μακιγιάζ αλλά και την χειρότερη στιγμή που έζησε πρόσφατα, σε δημόσια εμφάνισή της.

"Η χειρότερη στιγμή που έζησα είχε να κάνει με το μακιγιάζ μου, και συγκεκριμένα τα χείλη μου. Με έβαψαν για μια φωτογράφιση και έκαναν το περίγραμμα των χειλιών μου με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Δεν ξέρω γιατί δεν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αλλά βγήκα με την οικογένειά μου και με φίλους μετά τη φωτογράφιση, και ούτε ένας δεν βρέθηκε να μου πει πως το περίγραμμα ήταν μισό εκατοστό έξω από τα χείλη μου! Έδειχναν διπλά σε μέγεθος. Όταν γύρισα σπίτι και με είδα στον καθρέφτη, σκέφτηκα "Πλάκα μου κάνετε". Έβγαλα μια φωτό και την επόμενη μέρα την έδειξα σε όλους και τους είπα: "Πώς τολμήσατε και δεν μου είπε κανείς πώς ήμουν έτσι όλη τη βραδιά;"

Στη συνέντευξή της δήλωσε επίσης, πως φοράει κραγιόν από το Γυμνάσιο. Ήταν ο τρόπος της να εκφράζεται, γιατί στο σχολείο της φόραγε στολή. "Τώρα που έχω μια κόρη, σκέφτομαι πώς θα της δείξω τι είναι ομορφιά. Έβλεπα ένα video που όταν ήταν τριών έπαιζε με το μακιγιάζ και δεν ξέρω πως νιώθω γιαυτό. Πότε να την αφήσω να ξεκινήσει να βάφεται; Δεν έχω απάντηση για αυτό ακόμα".