Η πρώτη hot beauty είδηση της χρονιάς!

Η πρώτη hot beauty είδηση της χρονιάς!

Η Kirsten Dunst είναι το νέο πρόσωπου της L'Oreal Professionnel

Η χρονιά ξεκινάει με συναρπαστικά νέα στον πλανήτη της ομορφιάς: μόλις έφτασε στο mail μας πως η Kirsten Dunst είναι η πρώτη πρέσβειρα της L'Oréal Professionnel και θα την δούμε στα μεγάλα λανσαρίσματα που έρχονται, το Wild Stylers της Tecni.Art, το Beach Waves και το Absolut Repair Lipidium.

«Αισθάνομαι πολύ κοντά στην L'Oréal Professionnel. Η μάρκα είναι πολύ έντονα συνδεδεμένη με την μόδα και θαυμάζω την δέσμευσή της για καινοτομία, για τη συνεχή δημιουργία νέων επαγγελματικών υπηρεσιών και προϊόντων με στόχο την επίτευξη των πιο on-trend styles. H L'Oréal Professionnel εμπνέει τους κομμωτές να μεταμορφώνουν και να αποκαλύπτουν την ομορφιά κάθε γυναίκας σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέλος αυτού το τόσο υπέροχου έργου», δήλωσε η Kirsten Dunst.

Από την πλευρά της, η Anne-Laure Lecerf, International Managing Director της L'Oréal Professionnel είπε σχετικά: «Η Kirsten Dunst έχει διαχρονική ομορφιά και είναι μια μοντέρνα γυναίκα άμεσα συνδεδεμένη με τη μόδα. Έχει πολύ δυνατή προσωπικότητα και κάνει τις δικές της επιλογές. Ο επαγγελματισμός της και η δέσμευσή της στην τελειότητα κάνουν την Kirsten μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς που έχω συναντήσει ποτέ. Μπορεί άψογα να εκπροσωπήσει τις νέες αξίες της L'Oréal Professionnel».

Πού θα δούμε την Kirsten; Στην επαγγελματική σειρά προϊόντων styling Wild Stylers Tecni.ART, που δημιουργεί rock & grunge look, ένα στυλ ιδιαίτερα sexy, όπως το είδαμε στις πασαρέλες των τελευταίων Fashion Weeks. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel από το Φεβρουάριο 2014. Στην υπηρεσία κομμωτηρίου Beach Waves, που προσφέρει το «look παραλίας» και διαρκεί έως και 8 εβδομάδες, ένα must look για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014 (Αποκλειστικά στα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel από τον Απρίλιο 2014) και στο προηγμένο πρωτόκολλο πολλαπλών προϊόντων Absolut Repair Lipidium, το οποίο είναι εμπνευσμένο από θεραπείες για τα μαλλιά από τη Βραζιλία και επανορθώνει 100% την ευαισθητοποίηση των μαλλιών σε μία μόνο υπηρεσία περιποίησης στο κομμωτήριο.