Η Gisele είναι το νέο πρόσωπο του Pantene!

Η Gisele είναι το νέο πρόσωπο του Pantene!

Η καμπάνια ξεκίνησε ήδη να τρέχει στην Αμερική

Όσο υπεράνω και αν θέλεις να είσαι, δεν μπορείς να μην νιώθεις τσιμπηματάκια ζήλιας κάθε φορά που κοιτάζεις την Gisele Bundchen, ένα πλάσμα που έχει τα πάντα στον υπερθετικό: τέλεια σιλουέτα, υπέροχο πρόσωπο, θεϊκά μαλλιά- και είναι μια αφοσιωμένη, super μαμά !

Μετά την βιομηχανία της μόδας και η βιομηχανία της ομορφιάς υποκλίνεται στο DNA της, με τα συμβόλαια να έρχονται το ένα μετά το άλλο (τελευταία συνεργασία της ήταν με τον οίκο Chanel για την σειρά Les Beiges de Chanel). Από αυτό τον μήνα, το διάσημο μοντέλο είναι πρόσωπο του Pantene και στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ήταν ήδη πρόσωπο του Pantene στη Βραζιλία από το 2007.

pantene22

"Αισθάνομαι πως τα μαλλιά μου τα έχουν περάσει όλα- από το να αλλάζουν χτενίσματα πάνω από 10 φορές την ημέρα μέχρι να μένουν εκτεθειμένα στον ήλιο και την θάλασσα με τα παιδιά μου. Το Pantene με βοήθησε να τα κρατήσω υγιή με κάθε λούσιμο, χωρίς να με νοιάζει τι θα τους συμβεί μέσα στη μέρα", δήλωσε η Gisele η οποία μάλιστα είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο elle πως δεν έχει κάν βούρτσα μαλλιών!

Η Gisele Bundchen μπαίνει στην A-list με τις διάσημες πρέσβειρες του Pantene όπως η Zooey Deschanel, η Liv Tyler, η Queen Latifah και η Courteney Cox. Η καμπάνια ξεκινάει αυτό το μήνα στο internet και τα έντυπα, και οι φωτογραφίες είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακές!