Η Monica Bellucci υπογράφει το ελιξίριο ομορφιάς της

Η Monica Bellucci υπογράφει το ελιξίριο ομορφιάς της

H νέα δραστική σειρά αντιγηραντικής περιποίησης επιδερμίδας Royal Velvet από την Oriflame έχει σαν beauty icon τη Monica Bellucci.

Η Monica Bellucci μας λέει «Ως ηθοποιός και ως μοντέλο, η εμφάνισή μου υπήρξε πάντα σημαντικό μέρος της καριέρας μου και πολλές φορές 'δοκίμαζε' την επιδερμίδα μου σε δύσκολες συνθήκες. Η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη ώστε να διατηρείται πιο υγιής, σφριγηλή και με νεανική όψη. Η σειρά Royal Velvet μπορεί και μου την προσφέρει με την κορυφαία εξειδίκευση της Oriflame στον τομέα της περιποίησης και είναι η must have σειρά περιποίησης για κάθε γυναίκα».

Η Monica Bellucci, χάρη στην εντυπωσιακή κλασική ομορφιά της, γίνεται το beauty icon της Royal Velvet και αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη πως το χολιγουντιανό «τελετουργικό» ομορφιάς, με συστηματική χρήση των προϊόντων της σειράς Royal Velvet, εγγυάται ορατά απαλότερη επιδερμίδα με πιο σφριγηλή και νεανική όψη.

Έτσι, η Oriflame, επιστρατεύει τη γυναίκα-σύμβολο της θηλυκότητας, τη Monica Bellucci, τη διεθνώς βραβευμένη ηθοποιό και μοντέλο για το δυναμικό relaunch της πολυτελούς αντιγηραντικής σειράς, Royal Velvet.