H Anja Rubik & ο Sasha Knezevic ερωτεύτηκαν στη Νέα Υόρκη με τη DKNY

H Anja Rubik & ο Sasha Knezevic ερωτεύτηκαν στη Νέα Υόρκη με τη DKNY

Ένα πραγματικό ζευγάρι, είναι οι πρωταγωνιστές στην καμπάνια του αρώματος DKNY και το φιλί τους δεν μπορεί παρά να είναι αληθινό. Μοιράζονται μαζί μας τη δική ους αλήθεια και την ιστορία τους.

Ε: Πώς αισθάνεστε για την επιλογή σας ως του ζευγαριού για τη διαφημιστική καμπάνια της DKNY;


ANJA RUBIK: Είναι υπέροχο. Ο Sasha κι εγώ έχουμε ερωτευτεί τη Νέα Υόρκη, οπότε νομίζω ότι μας ταιριάζει απόλυτα.
SASHA KNEZEVIC: Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας διάλεξαν για τη διαφημιστική καμπάνια της DKNY. Η Donna Karan είναι από τις αγαπημένες μου σχεδιάστριες. Είναι πολύ ταλαντούχα, και είμαστε και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το project.


Ε: Τι σας προσέλκυσε σε αυτήν την καμπάνια;


ANJA RUBIK: Πάντα θαύμαζα την καμπάνια του DKNY Original. Μεγάλωσα έχοντας την αφίσα με τον Mark Vanderloo και την Esther Canadas κρεμασμένη στο δωμάτιό μου και τώρα είμαι εγώ στην καμπάνια. Μου φαίνεται σαν ψέμα.


E: Πώς ήταν το γύρισμα της διαφήμισης με τον Darren Lew;


ANJA RUBIK: Είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης. Υπήρχε πολλή πίεση, γιατί είχαμε μόνο μια μέρα για το γύρισμα και για τη φωτογράφηση, αλλά κατάφερε να το κάνει διασκεδαστικό.
SASHA KNEZEVIC: Ήταν πολύ άνετος και χαλαρός. Άλλωστε, με άφησε να φιλάω την κοπέλα μου όλη μέρα, οπότε δεν έχω παράπονο.


Ε: Εσείς οι δύο είστε αληθινό ζευγάρι, σωστά; Γνωριστήκατε εδώ, στη Νέα Υόρκη;


SASHA KNEZEVIC: Όχι, γνωριστήκαμε πριν από κάνα-δυο χρόνια στη Νέα Ορλεάνη, όταν κάναμε μαζί μια φωτογράφηση, αλλά ερωτευτήκαμε στη Νέα Υόρκη.
ANJA RUBIK: Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στο Central Park -ήταν πολύ ρομαντικό.


Ε: Από πού είναι η καταγωγή σας, και τι σας έφερε στη Νέα Υόρκη;


SASHA KNEZEVIC: Εγώ κατάγομαι από τη Σερβία, αλλά μεγάλωσα στη Βιέννη και μετά πήγα στην Ιταλία για να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Από εκεί ήρθα στη Νέα Υόρκη για να προωθήσω την καριέρα μου στο modeling.
ANJA RUBIK: Εγώ είμαι από την Πολωνία. Έχει πλάκα αυτό – ο Sasha είναι Σέρβος που μεγάλωσε στη Βιέννη και ερωτευτήκαμε στη Νέα Υόρκη. Αν το σκεφτείς, η Νέα Υόρκη μας έφερε κοντά.


Ε: Τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;


SASHA KNEZEVIC: Μου αρέσει, όπως σε πολλούς Νεοϋορκέζους, να κάνω ποδήλατο στη West Side Highway και να απολαμβάνω τα εξαιρετικά εστιατόρια, μουσεία και καταστήματα.
ANJA RUBIK: Ασχολούμαι πολύ με τη γιόγκα, και μου αρέσει ιδιαίτερα να περπατάω στην πόλη. Λατρεύω τις Κυριακές στη Νέα Υόρκη, επειδή όλη η πόλη είναι κάπως πιο ήρεμη από ό,τι συνήθως.


E: Τι πιστεύετε ότι έχει η Νέα Υόρκη που τραβάει τους ανθρώπους εδώ;


SASHA KNEZEVIC: Νομίζω πως είναι η ενέργεια, και το γεγονός ότι από όποιο μέρος της γης κι αν προέρχεσαι, εδώ είσαι πάντα ευπρόσδεκτος.
ANJA RUBIK: Συμφωνώ, είναι η ενέργεια –η Νέα Υόρκη σε κάνει να νιώθεις ότι τα πάντα είναι δυνατά. Πιστεύω, επίσης, ότι πολλοί έλκονται από την πολιτισμική πολυμορφία που υπάρχει εδώ. Σαν να είναι όλος ο κόσμος στη Νέα Υόρκη, και υπάρχει όλη αυτή η ενέργεια, καθένας που έρχεται εδώ τη νιώθει.


Ε: Τι γνώμη έχετε για το νέο άρωμα DKNY Original;


SASHA KNEZEVIC: Είτε το φοράς τη μέρα είτε τη νύχτα, είναι εξαιρετικό άρωμα.
ANJA RUBIK: Είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μπορείς να το φοράς συνέχεια, αλλά παρ' όλα αυτά έχει μια δόση αισθησιασμού.