Η Jeniffer Balbier βρίσκεται πίσω από την Wonder Woman Collection της Mac

Η Jeniffer Balbier βρίσκεται πίσω από την Wonder Woman Collection της Mac

Η Jeniffer Balbier, Senior Vice President Product Development της Mac, απαντάει στις ερωτήσεις για την Wonder Woman Collection.

Ε: Ποια ήταν η έμπνευσή σας για αυτή τη συλλογή; Σαφώς, υπάρχει μια έμφαση στην Wonder Woman, την ηρωίδα, του κόμικ, αλλά όταν τα αναπτύσσατε υπήρχαν αναφορές στην Lynda Carter που ενσάρκωσε την ηρωίδα;

Α: Πρώτον, έχουμε εμμονή με την Wonder Woman εδώ και αρκετό καιρό. Ο χαρακτήρας της είναι που την έκανε είδωλο. Γι 'αυτό πήραμε τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της υπόψη και δημιουργήσαμε δύο ξεχωριστά look. Το ένα είναι πιο πρωινό, σαν μια εκδοχή με τη Wonder Woman εκτός υπηρεσίας, και το άλλο είναι πιο κιτς και παραπέμπει στο κόμικ. Ένα πράγμα ανακαλύψαμε ήταν ότι όλα αυτά τα χρόνια, έχει εμφανιστεί σε όλες τις εθνικότητες σε όλο τον κόσμο, κι έτσι ταίριαζε απόλυτα με το πιστεύω μας που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές και όλα τα φύλα. Έχουμε επίσης δημιουργήσει τα look έχοντας λάβει υπόψη όλους τους τόνους του δέρματος. Τελικά, αυτή η συλλογή είναι γύρω από τη μεταμόρφωση.

Ε: Πώς εμπλέκονται οι ρίζες της Wonder Woman από τον Αμαζόνιο;

Α: Είναι πραγματικά η ενσάρκωση της γυναικείας χειραφέτησης και της κοριτσίστικης δύναμης. Η συλλογή αντικατοπτρίζει αυτή τη δύναμη τόσο στις αποχρώσεις όσο και στις συσκευασίες.

Ε: Στη συλλογή Wonder Woman υπάρχουν κάποιες συσκευασίες σούπερ μεγέθους. Ποια ήταν η έμπνευση για αυτές τις μεγάλες συσκευασίες των Penultimate Eye Liner, Lipglass, Blush και Mineralize Skinfinish;

Α: Πώς θα μπορούσαμε να μην τις έχουμε; Η συλλογή αυτή, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, έπρεπε να είναι «μεγαλύτερη από τη ζωή», όπως ακριβώς η Wonder Woma. Το γιγαντιαίο μέγεθος των προϊόντων μιλά μόνο του και αποτελεί σίγουρα μια δήλωση. Προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα το μεγάλο compact. Ήταν υπέροχη εμπειρία, το ότι πήγαμε στην Ιταλία –για τη δημιουργία της σειράς- όπου υπήρχε αυτή η φιλοσοφία και η συμπεριφορά του «larger than life». Επίσης, αποφασίσαμε αντί να χρησιμοποιήσουμε ένα μοντέλο για να δείξουμε το look, επειδή η γένεση αυτής της συλλογής ήταν ένας χαρακτήρας κόμικ, να δουλέψουμε με έναν illustrator για να φτιάξουμε ένα κόμικ αποκλειστικά για την επικοινωνία της σειράς.


Ε: Αν μπορούσατε να επιλέξετε οποιαδήποτε υπερδύναμη, τι θα ήταν;


Α: Θα ήθελα να είμαι σε θέση να γοητεύσω ή να πείσω οποιονδήποτε, ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε θέση, και να πάρω ότι ήθελα από αυτούς. Αυτό μου θυμίζει το χαρακτήρα του μυθιστορήματος Άρωμα του Patrick Sόskind, ο οποίος είναι σε θέση να αποπλανήσει τους πάντες με αρώματα σαν να είναι το απόλυτο αφροδισιακό. Αυτό είναι μια αρκετά ισχυρή ικανότητα.