H Elle Fanning κλέβει κάθε μέρα την παράσταση στις Κάννες και μας έχει ξετρελάνει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Elle Fanning κλέβει κάθε μέρα την παράσταση στις Κάννες και μας έχει ξετρελάνει

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν ένα όνειρο!

Το 72ο Φεστιβάλ των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη και οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ καθημερινά στο εξής θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Όπως ξέρεις ωστόσο, εδώ στο beauty department, έχουμε αδυναμίες και μία από αυτές είναι η Elle Fanning! Θυμάσαι πόσο μας είχε ξετρελάνει το μανικιούρ της στο Met Gala! Η νεαρή σταρ είναι η μοναδική Αμερικανίδα μέλος της κριτικής επιτροπής και είναι λογικό, οι εμφανίσεις της να τραβούν όλο το ενδιαφέρον. Φυσικά δεν μας απογοητεύει ποτέ και μάλιστα, η τελευταία της εμφάνιση απλά μας ξετρέλανε.

AP 19135637398136

Για να συνοδεύσει την Valentino τουαλέτα της, η Elle έπιασε με τη βοήθεια του glam squad της και της hairstylist της Jenda, ένα περίτεχνο, πλεγμένο up do με αληθινά λουλούδια που αγκάλιαζε όλο το κεφάλι της και της έκανε να μοιάζει με αληθινή νεράιδα.

AP 19135631484727

Τα μικροσκοπικά άνθη είχαν τα χρώματα του φλοράλ σχεδίου του φορέματός της κάνοντάς τη να δείχνει απλά υπέροχη. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και φρέσκο, όπως άλλωστε ταιριάζει και στην ηλικία της και από εμάς παίρνει ένα τεράστιο δέκα. Ανυπομονούμε δε, να τη δούμε και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της αφού κάθε φορά που έχει περπατήσει στο κόκκινο χαλί πραγματικά έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Δες παρακάτω τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της και μείνε συντονισμένη και για τις επόμενες που σίγουρα θα μας απασχολήσουν πολύ!

Διάβασε ακόμα: On Wednesdays we wear pink! Και τα ροζ νύχια είναι αγαπημένα μας για καλοκαίρι