Αυτή είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτή είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σου

Αν προσέξεις ένα μόνο πράγμα μπορείς να δείχνεις πάντα περιποιημένη

Υπάρχουν μερικά κορίτσια που δείχνουν περιποιημένα και polished ακόμα και όταν δεν φορούν μακιγιάζ. Είναι εκείνα τα κορίτσια που βλέπεις στο Instagram ή δίπλα σου στο café και αναρωτιέσαι πως το κάνουν! Δεν είναι πιο όμορφα, δεν είναι πιο βαμμένα, δεν είναι πιο καλοντυμένα κι όμως… μοιάζουν να έχουν αφιερώσει ώρες στην εμφάνισή τους κατά κάποιο τρόπο. Ξέρουμε τι κάνουν…

Adeam bbt S19 001

Φροντίζουν τα φρύδια τους! Τα καλοσχηματισμένα, γεμάτα, όμορφα φρύδια είναι οι deal makers or breakers που κάνουν όλη τη διαφορά στην εμφάνισή μας. Όχι, δεν χρειάζεται να αντιγράψεις όλα τα βήματα που βλέπεις στα tutorials, το θέμα δεν είναι να αποκτήσεις αφύσικα φρύδια αλλά να κάνεις τα φρύδια σου να δείχνουν γεμάτα με φυσικό τρόπο… Σα να μην ασχολήθηκες καθόλου μαζί τους.

Dion Lee ham S19 003

Στόχος λοιπόν είναι να βρεις το προϊόν που βολεύει εσένα και τις ανάγκες σου (μολύβι, πομάδα, μάσκαρα) και όλα τα υπόλοιπα θα είναι παιχνιδάκι. Ακόμα και με ανύπαρκτο μακιγιάζ μπορείς να δείχνεις polished και αριστοκρατική. Δοκίμασέ το την επόμενη φορά που θα ετοιμαστείς και θα καταλάβεις πόσο μεγάλη διαφορά κάνουν τα φρύδια. Δεν λέγεται τυχαία ότι τα φρύδια είναι η «κορνίζα» του προσώπου!

Διάβασε ακόμα: Autumn Colors part #3: Οι κοκκινομάλλες θα γίνουν πιο… φυσικές την επόμενη σεζόν!

DPG Network