Ναι μπορείς να καλύψεις και παράλληλα να καταπολεμήσεις τα σπυράκια αρκεί να έχεις αυτό το έλαιο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ναι μπορείς να καλύψεις και παράλληλα να καταπολεμήσεις τα σπυράκια αρκεί να έχεις αυτό το έλαιο

Και ναι… Ένα έλαιο θα σε σώσει, τι;

Τα σπυράκια τα μισούμε και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όσο και αν προσέχουμε το δέρμα μας, αυτά κάνουν την εμφάνισή τους και επιστρατεύουμε όλη μας την υπομονή και την επιμέλεια μέχρι να απαλλαχθούμε από την παρουσία τους. Καθαρίζουμε σωστά το πρόσωπό μας, βάζουμε τα ειδικά προϊόντα που πρέπει και τα καλύπτουμε σε έκτακτες ανάγκες για να μην τα επιβαρύνουμε. Το μακιγιάζ βλέπεις, μπορεί να τα καλύπτει προσωρινά αλλά παρατείνει τον χρόνο παραμονής τους στο πρόσωπό μας. Υπάρχει όμως λύση για να τα καλύψεις και να τα καταπολεμήσεις παράλληλα και είναι ό, τι πιο απλό και αποτελεσματικό θα κάνεις ever! Ένα πράγμα χρειάζεσαι: Tea Tree Oil!

Ferragamo bbt S19 009

Το έλαιο τεϊόδεντρου aka Tea Tree Oil είναι πανίσχυρο όπλο ενάντια στις ατέλειες και στα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Γι’ αυτό άλλωστε αποτελεί βασικό συστατικό των αγαπημένων μας προϊόντων περιποίησης για ακνεϊκά δέρματα. Αυτό το έλαιο λοιπόν μπορεί να σε βοηθήσει αν βάζεις μία σταγόνα επάνω στα ατέλειές σου πριν από οποιοδήποτε προϊόν κάλυψης. Το αγαπημένο μας είναι το κλασικό Tea Tree Oil του The Body Shop που μάλιστα, δεν αφήνει κατάλοιπα και έτσι το κονσίλερ εφάπτεται τέλεια στο δέρμα.

tea tree

Το Tea Tree λοιπόν, δημιουργεί ένα φιλμ πάνω από τα σπυράκια και καταπολεμά τα βακτήρια και έτσι το κονσίλερ απλά καλύπτει χωρίς να διαταράσσει το δέρμα ούτε να το επιβαρύνει. Αν μάλιστα επιλέξεις και ένα κονσίλερ με σαλυκιλικό οξύ όπως το Murad, Acne Treatment Concealer τότε ακόμα καλύτερα!

MURAD ACNE TREATMENT CONCEALER

Το σαλυκιλικό οξύ επίσης μάχεται ενάντια στις ατέλειες και έτσι θα έχεις κάλυψη και θεραπεία μαζί με προστασία. Τι άλλο να ζητήσεις! Δοκίμασέ το και θα δεις τεράστια διαφορά στο δέρμα σου!

Διάβασε ακόμα: Ξέρεις γιατί βγάζεις σπυράκια στους… εχμ… γλουτούς και πώς θα τα αντιμετωπίσεις; Θα μάθεις τώρα!