Είσαι ξανθιά; Δες 10 θερμά και 10 ψυχρά ξανθά για να διαλέξεις τι θα κάνεις μετά την καραντίνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είσαι ξανθιά; Δες 10 θερμά και 10 ψυχρά ξανθά για να διαλέξεις τι θα κάνεις μετά την καραντίνα

…και για να σταματήσεις να μπερδεύεσαι!

Το ξανθό είναι ένα χρώμα εθιστικό. Δεν το λέμε εμείς! Οποιαδήποτε γυναίκα έχει υπάρξει ξανθιά ξέρει καλά τον εθισμό του ξανθού. Το ξανθό όμως δεν είναι ένα και μοναδικό χρώμα. Έχει πολλές αποχρώσεις και μάλιστα έχουμε φτιάξει γλωσσάρι για να μπορέσεις να τις ξεχωρίσεις.

Οι δύο βασικές του κατηγορίες ωστόσο είναι το ψυχρό και το θερμό ή αλλιώς το σαντρέ και το ντορέ. Θα περίμενε κανείς πως το να ξεχωρίσεις τα δύο είναι πανεύκολο αλλά είναι τρομερό το πόσο μπερδεύονται οι γυναίκες όταν προσπαθούν να ζητήσουν το χρώμα που θέλουν. Μην παραξενεύεσαι, είναι πέρα για πέρα αλήθεια αυτό!

Ακόμα και εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) πολλές φορές άλλα θέλω να πω στον Νικόλα (τον Βιλλιώτη) και άλλα του λέω. Για παράδειγμα, το ξανθό της άμμου μπορεί να νομίζεις πως είναι ψυχρό αλλά δεν είναι! Όπως αντιλαμβάνεσαι ο διαχωρισμός δεν είναι ξεκάθαρος για πολλές αλλά εγώ και η έρευνά μου στα accounts των μεγαλύτερων brands είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Παρακάτω συγκέντρωσα 10 ψυχρά και 10 θερμά ξανθά, για να βρεις αυτό που ψάχνεις όταν πλέον θα έχει τελειώσει η καραντίνα και θα τρέξουμε (ακόμα και με τα πόδια) στα κομμωτήρια για ανανέωση. Κάποια περιλαμβάνουν ανταύγειες, άλλα μπαλαγιάζ, άλλα lowlights και άλλα είναι απλό χρώμα.

Όλα όμως είναι υπέροχα και σου προτείνω να κρατήσεις screenshots για να μπορέσεις να αποκτήσεις ακριβώς αυτό που θες χωρίς να χρειάζεται να παιδευτείς με την περιγραφή. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Mega Mask Guide: 30 μάσκες που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη