White Out! 25 κομψά, λευκά nail art γιατί είναι Δευτέρα και πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
White Out! 25 κομψά, λευκά nail art γιατί είναι Δευτέρα και πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα...

To λευκό είναι τέλειο για την εποχή και πάντοτε elegant! 

Αυτή είναι ίσως η Δευτερότερη Δευτέρα που έχει ξημερώσει τον τελευταίο καιρό! The Mondayest Monday που λένε και οι φίλοι μας στο instagram. Έχει ήδη πάει 4 αλλά νομίζουμε πως είναι βράδυ και το μόνο που μας θυμίζει πως δεν πέρασε η μέρα ακόμη είναι ο ήλιος που λάμπει έξω από το παράθυρο. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι συμβαίνει τις Δευτέρες... Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλες μαζί όμως είναι ένα διάλειμμα γι᾽αυτό θέλουμε να ακολουθήσεις τις οδηγίες μας!

Σήκω και κατευθύνσου προς την κουζίνα. Γέμισε ένα ποτήρι με παγάκια και το αγαπημένο σου ρόφημα. Έπειτα κάθισε αναπαυτικά και κάνε λίγο ακόμη scroll παρακάτω. Τι θα βρεις; Μία απολαυστική gallery με 25 λευκά, elegant, καλοκαιρινά nail art που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς για λίγο και να κάνεις ένα διάλειμμα. Γιατί λευκά; Γιατί ταιριάζουν με τον καιρό!

Το λευκό είναι το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ και τα σχέδια που διαλέξαμε για εσένα θα ταιριάξουν υπέροχα με όλα σου τα outfits αλλά κυρίως με τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Και πριν ρωτήσεις... Ναι, προφανώς είναι τέλεια και για το πεντικιούρ σου και τα περισσότερα από αυτά μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου με λίγη υπομονή. Κάνε λοιπόν το scroll που λέγαμε και χαλάρωσε λίγο! Το αξίζουμε κάθε Δευτέρα...

Διάβασε ακόμα: Μην πετάς τις κορδέλες από τα πακέτα, μπορείς να τις φορέσεις στα μαλλιά σου. Δες πως