Αν έχεις κοντά νύχια έχουμε 20 nail art μόνο για εσένα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν έχεις κοντά νύχια έχουμε 20 nail art μόνο για εσένα!

Ο, τι πρέπει για να χαζέψεις πριν κοιμηθείς... 

Τα nail art τα αγαπάμε και το ξέρεις καλά. Είναι κάτι που μας φτιάχνει τη διάθεση πολύ και που μας αρέσει να χαζεύουμε με τις ώρες. Φυσικά ισχύει το ίδιο και για εσένα αφού οι galleries με τα μανικιούρ είναι οι αγαπημένες σου και βγαίνει προς τα έξω. Απόψε λοιπόν είπαμε να ανοίξουμε ένα hot θέμα: Τα nail art για κοντά νύχια! Στην καραντίνα πολλές έκοψαν τα νύχια τους κοντά λόγω ανάγκης και... ανακάλυψαν πως είναι πολύ πιο κομψά από ότι τα μακριά. Τα κράτησαν λοιπόν και δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε! Το μόνο θέμα που προκύπτει με τα κοντά νύχια είναι ο χώρος αλλά έχουμε λύση και για αυτό!

Ο χώρος για nail art είναι πράγματι περιορισμένος στα κοντά νύχια και ίσως να νομίζεις πως δεν μπορείς να κάνεις τα περισσότερα από τα σχέδια που βλέπεις στις nailspiration galleries μας αλλά κάνεις λάθος. Αφενός τα περισσότερα γίνονται και αφετέρου, υπάρχουν nail art για κοντά νύχια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα άλλα. Τέτοια σχέδια βρήκαμε απόψε και τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery για να τα χαζέψεις πριν κοιμηθείς.

Και επειδή αύριο είναι Παρασκευή, ίσως να έχεις ήδη κλεισμένο το ραντεβού σου για μανικιούρ οπότε μπορείς να κρατήσεις screenshot για να το συζητήσεις με τη μανικιουρίστ σου. Έχουμε 20 για να διαλέξεις so get scrolling...

Διάβασε ακόμα: Τα 5 πιο hot καλοκαιρινά hair color trends είναι και τα πιο εύκολα...