Κάνε ένα διάλειμμα και δες 15 nail art για να χαλαρώσεις λίγο...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κάνε ένα διάλειμμα και δες 15 nail art για να χαλαρώσεις λίγο...

Έχει πάει μεσημέρι, το χρειάζεσαι... 

Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς νομίζουμε πως σήμερα είναι Τρίτη... μας αποσυντόνισε η αργία του Αγίου Πνεύματος και χάσαμε τις ημέρες. Όταν μάλιστα σκεφτόμαστε ότι σήμερα είναι Τετάρτη τελικά, αντί να χαρούμε κάπως νευριάζουμε γιατί καθόλου δεν συμπαθούμε τις Τετάρτες εδώ στο beauty department. Σε κάθε περίπτωση, είναι Τετάρτη μεσημέρι και έχουμε κάνει βουτιά στη δουλειά από πολύ νωρίς... Ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα λοιπόν!

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις και εσύ ένα διάλειμμα αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου το δικό μας! Όπως μπορεί να μάντεψες, τα δικά μας διαλείμματα στη δουλειά περιλαμβάνουν όμορφα μανικιούρ και φρέσκο, παγωμένο καφέ. Γιατί να μην κάνεις το ίδιο; Ξέρουμε πόσο αγαπάς τα όμορφα σχέδια στα νύχια και είναι ό, τι πρέπει για 10 λεπτά χαλάρωσης πριν ξεκινήσεις πάλι τη δουλειά σου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 15 (ναι, δεκαπέντε) σχέδια που μας άρεσαν πολύ και κανένα δεν έχει σχέση με το άλλο. Η σημερινή nail gallery δεν είναι θεματική αλλά ένα ποτ πουρί (πως τα λέμε) με τα σχέδια που μας έκαναν μεγαλύτερη και καλύτερη εντύπωση όσο κάναμε διάλειμμα. Δες τα λοιπόν και προσπάθησέ τα μόνη σου στο σπίτι ή ζήτησέ τα από τη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού! Εnjoy...

Διάβασε ακόμα: Είναι αυτά τα πιο καλοκαιρινά σχέδια νυχιών; Ναι είναι και έχουμε 15 για να διαλέξεις