So fresh! Δες πως να συνδυάσεις το κραγιόν με τα νύχια σου για το πιο καλοκαιρινό look

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
So fresh! Δες πως να συνδυάσεις το κραγιόν με τα νύχια σου για το πιο καλοκαιρινό look

Βάλε χρώμα... Πολύ χρώμα! 

Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμάς μας έχει “πιάσει το καλοκαίρι” για τα καλά! Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο από παραλίες και όλο ψεκάζουμε καρύδες για να ταξιδέψουμε έστω για λίγο μακριά από τους υπολογιστές μας. Η διάθεσή μας λοιπόν είναι και θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα καλοκαιρινή και το ίδιο συμβαίνει με τα θέματά μας. Έτσι καλοκαιρινό, δροσερό και... ζουμερό είναι και αυτό το θέμα που διαβάζεις γιατί έχει χρώμα και ανεβασμένη διάθεση: Νύχια και κραγιόν!

Από μόνα τους είναι αγαπημένα μας θέματα αλλά μαζί, συνθέτουν την πιο καλοκαιρινή και διασκεδαστική εικόνα. Είναι ένας πανεύκολος τρόπος να βάλεις χρώμα στην καθημερινότητά σου και... να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το instagram! Ερμ... προφανώς και το σκεφτόμαστε και αυτό. Πως θα συνδυάσεις λοιπόν το κραγιόν με τα νύχια σου; Ένας άγραφος κανόνας τα θέλει ασορτί και ναι, συμφωνούμε όταν είναι χειμώνας και φοράμε κόκκινο, κόκκινο και κόκκινο. Το καλοκαίρι όμως είμαστε πιο περιπετειώδεις...

Το καλοκαίρι φέρνουμε τα πάνω κάτω και ταιριάζουμε ζουμερές αποχρώσεις που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Ένα πορτοκαλί κραγιόν με μπλε νύχια ή ένα σκούρο μωβ με φούξια. Σε βάλαμε σε σκέψεις σωστά; Αυτό θέλαμε! Πήγαινε τώρα με ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις ποιες αποχρώσεις θα κραγιόν και βερνικιών θα συνδυάσουμε εμείς αυτό το καλοκαίρι και μείνε συντονισμένη για επόμενο gallery με προϊόντα που θα θέλεις να βάλεις στη λίστα με του beauty shopping σου!

Διάβασε ακόμα: Τα πιο trendy minimal nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου