Η Μαρία Ηλιάκη μας έδωσε την τέλεια ιδέα για τα καλοκαιρινά μας χτενίσματα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Μαρία Ηλιάκη μας έδωσε την τέλεια ιδέα για τα καλοκαιρινά μας χτενίσματα

Δες τι έκανε και μάθε πως θα το αντιγράψεις 

Η Μαρία Ηλιάκη είναι φίλη μας... πολύ φίλη μας! Είναι ένα κομψό αλλά και αστείο κορίτσι που θα μπορούσε να γίνει κολλητή μας από τον πρώτο καφέ. Ενώ ωστόσο δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά παίρνει το look και την ομορφιά της πολύ σοβαρά αλλά παράλληλα αβίαστα. Κάπως έτσι καταλήγει να κάνει τα τέλεια fresh looks τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά της. Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Τα μαλλιά της Μαρίας!


https://www.instagram.com/p/B7JzsNiHkID/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μας είχε ξετρελάνει με το καρέ και το κόκκινο χρώμα όμως δεν εξετάζουμε αυτό σήμερα. Εξετάζουμε το ότι μας θύμισε πόσο τέλειο είναι το wet look για καλοκαίρι και πόσο της πηγαίνει. Προσπάθησε να πάρεις τα μάτια σου από το σώμα και το τέλειο body suit που φορά και δες τα μαλλιά της σε αυτή την ανάρτηση...


https://www.instagram.com/p/CBX4JCEH4_X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι τέλεια, κομψά, αυστηρά αλλά όχι απίθανα σοβαρά και πάνε με όλα μα όλα τα outfits. Το wet look ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και μήκη μαλλιών αλλά είναι ιδανικό για τα κοντά και μακριά καρέ που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν με το styling το καλοκαίρι. Η λύση του ζελέ λοιπόν είναι τέλεια και για να αντιγράψεις το χτένισμα της Μαρίας πρέπει απλά να διαλέξεις ένα ελαφρύ ζελέ. Πολλά ζελέ βλέπεις, δημιουργούν πολύ σκληρό και άκαμπτο εφέ που μόνο βρεγμένο δεν φαντάζει. Εμείς θέλουμε κράτημα αλλά ευελιξία και βρεγμένο αποτέλεσμα συνεπώς ξέρουμε ποια ζελέ το προσφέρουν αυτό και θα τα βρεις παρακάτω. Όχι, όχι μην ευχαριστείς εμάς... τη Μαρία!

Διάβασε ακόμα: 5+1 Αφρόλουτρα που θα σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό