Η Hilary Duff φόρεσε τη μάσκα της έχοντας κάνει το πιο cool μακιγιάζ ματιών

Η Hilary Duff φόρεσε τη μάσκα της έχοντας κάνει το πιο cool μακιγιάζ ματιών

Η τραγουδίστρια έκανε την ανατροπή, αλλά και μια τέλεια πρόταση για τα make up looks σου!

Όσα χρόνια είναι στο προσκήνιο η Hilary Duff, δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ με κάποιο έντονο μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών. Η 32χρονη τραγουδίστρια είναι οπαδός των nude σκιών, ενώ λατρεύει τη μαύρη μάσκαρα και κάποιες φορές επιλέγει και το μαύρο eyeliner. Αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ έχουν κυρίαρχη θέση στις περισσότερες εμφανίσεις της και προφανώς στο νεσεσέρ της.

Πριν λίγες μέρες, όμως, θα λέγαμε ότι η Hilary έκανε την ανατροπή. Ξέφυγε από την comfort zone της στο μακιγιάζ και εμφανίστηκε με χρώματα σκιών που ομολογουμένως δεν περιμέναμε να δούμε από εκείνη. Αφού είχε σκοπό να φορέσει τη μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει ένα glam eye make up και να δοκιμάσει -ίσως για πρώτη φορά- το holographic eye look.

Στην ουσία, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Hilary Duff χρησιμοποίησε ιριδίζουσες σκιές σε αποχρώσεις του μπλε και του μωβ, αλλά και eyeliner σε σιέλ απόχρωση, ενώ τόνισε το βλέμμα της με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Ομολογουμένως, πρόκειται για ένα super φρέσκο και λαμπερό μακιγιάζ, το οποίο -αν χρειάζεται να φοράς καθημερινά μάσκα- θα δώσει τη λάμψη και την ανανέωση που χρειάζεσαι στην εικόνα σου. Για δες, λοιπόν…

Διάβασε ακόμα: 7 tips για να αντιμετωπίσεις το έγκαυμα από τον ήλιο