Καλεσμένη σε γάμο; Εμπνεύσου από τα beauty looks των celebrities

Καλεσμένη σε γάμο; Εμπνεύσου από τα beauty looks των celebrities

Το Instagram των Ελληνίδων celebrities είναι γεμάτο ιδέες μακιγιάζ για όλα τα γούστα.

Μπορεί ο κορονοϊός να έβαλε στη διαδικασία πολλά ζευγάρια να αναβάλουν προσωρινά τον γάμο τους, όμως μέσα στη νέα κανονικότητα οι ευχάριστες αυτές τελετές άρχισαν και πάλι να πραγματοποιούνται, πάντα υπό νέους κανόνες και συνθήκες. Ήδη τον Αύγουστο έχουν προγραμματιστεί αρκετοί γάμοι (εγώ έχω λάβει ήδη ένα προσκλητήριο), ενώ τον Σεπτέμβριο- ως είθισται- αναμένεται να είναι ακόμα περισσότεροι.

Και μετά το ερώτημα τι φοράω στον γάμο (το οποίο σου έχουμε λύσει εδώ και εδώ), έρχεται το ερώτημα: τι μακιγιάζ θα κάνω. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι αγαπημένες Ελληνίδες celebrities έχουν φροντίσει μέσα από το Instagram τους να σου δώσουν όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Θέλεις να δείχνεις αρκετά μαυρισμένη; Μπορείς να υιοθετήσεις το bronze make up της Μαίρης Συνατσάκη. Έχεις γαλανά μάτια; Η Δούκισσα Νομικού και η Ελένη Μενεγάκη έχουν τις πιο glam προτάσεις, για να κλέψεις τις εντυπώσεις στον γάμο που θα παρευρεθείς. Αυτό που μετράει είναι ένα πράγμα: να επιλέξεις το μακιγιάζ που σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου.

Μη χάνεις άλλο χρόνο... Κάνε scroll και ανακάλυψε 8 τέλειους make up συνδυασμούς, που καλύπτουν κάθε στυλ και γούστο. Και μην ξεχάσεις το setting spray σου για τέλειο και μεγάλης διάρκεια αποτέλεσμα!

Διάβασε ακόμα: 7 πανεύκολα χτενίσματα για πλούσια, σγουρά μαλλιά (video)