Mega guide: 30 μάσκαρα που αξίζει να αγοράσεις πριν φύγεις για διακοπές

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega guide: 30 μάσκαρα που αξίζει να αγοράσεις πριν φύγεις για διακοπές

Μήκος, όγκος, καμπύλη, χρώμα... Όλα εδώ! 

Ποιο είναι το ένα πράγμα που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ; Δεν είναι το κραγιόν γιατί δεν φοράμε όλες. Δεν είναι το μεικάπ γιατί δεν το χρειαζόμαστε όλες (ούτε και το κονσίλερ). Αυτό που δεν λείπει από κανένα beauty bag είναι η μάσκαρα, το προϊόν που λατρεύουμε ΟΛΕΣ! Δεν υπάρχει γυναίκα που να θεωρεί πως δεν τη χρειάζεται ακόμα και αν φορά συχνά extensions. Η μασκαρα λοιπόν είναι η σταρ του νεσεσέρ και σήμερα είναι το θέμα του mega guide μας.

Μία ανάσα πριν από τις διακοπές σου, αποφασίσαμε να σε βάλουμε σε σούπερ πειρασμό και να σου δείξουμε τις 30 μάσκαρα που αξίζει να πάρεις αν έχει τελειώσει αυτή που έχει στο νεσεσέρ σου ή αν αποφάσισες πως φέτος δεν θα φορέσεις extensions (too much trouble). Βρήκαμε που λες, τις πιο αποτελεσματικές μάσκαρα που, με ένα πέρασμα, μπορούν να σου χαρίζουν το μήκος και τον όγκο που ονειρεύεσαι, τέλεια καμπύλη και έντονο χρώμα!

Θα τις βρεις όλες στην gallery που ακολουθεί και σου προτείνουμε να σπεύσεις για την αγορά τους γιατί πολλές από αυτές είναι σε προσφορά just sayin’. Για δες...

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό για απαλά σγουρά μαλλιά με τέλειο όγκο ΔΕΝ είναι ο αφρός