10 προϊόντα για να τονίσεις τα φρύδια σου τώρα που δεν έχεις πολλές επιλογές με τη μάσκα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 προϊόντα για να τονίσεις τα φρύδια σου τώρα που δεν έχεις πολλές επιλογές με τη μάσκα

Πάντα γέμιζες τα φρύδια σου αλλά τώρα τα προσέχεις διπλά!

Η μάσκα που μας προστατεύει από τον κορονοϊό καλύπτει τα 2/3 του προσώπου μας αφήνοντας εκτεθειμένα μόνο τα μάτια. Αυτό σημαίνει πως οι επιλογές μας για μακιγιάζ περιορίζονται στα μάτια και τα βερνίκια νυχιών θεωρούνται πλέον τα νέα κραγιόν (για το 2020) τουλάχιστον. Οι μάσκαρα, οι σκιές, τα eyeliners και τα προϊόντα φρυδιών λοιπόν, αποκτούν περίοπτη θέση στο νεσεσέρ μας και σήμερα θα στρέψουμε την προσοχή μας στα φρύδια.

Πάντα τα περιποιείσαι και ξέρεις πως μερικές «μολυβιές» αρκούν για να σε κάνουν να δείχνεις περιποιημένη. Για να έχεις λοιπόν τα πιο όμορφα και φυσικά φρύδια από τώρα και μέχρι να μην χρειάζεται πλέον να φοράς μάσκα, είπαμε να σε βοηθήσουμε.

Διαλέξαμε 10 προϊόντα (μολύβια, πομάδες, μάσκαρα, σκιές, κεριά κ.α) που σε βοηθούν να σχηματίσεις αλλά και να γεμίσεις τα φρύδια σου ενώ χαρίζουν το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Και για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, αναφέρουμε τις βασικές αρχές για το βάψιμο των φρυδιών παρακάτω.

  1. Το προϊόν που θα διαλέξεις πρέπει να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου.
  2. Για πιο εύκολο σχηματισμό, κάνε το περίγραμμα πρώτα και έπειτα γέμισε το εσωτερικό.
  3. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές και γρήγορες αν θέλεις ένα απαλό, φυσικό αποτέλεσμα.

Κάνε τώρα ένα scroll παρακάτω για να δεις τα 10 προϊόντα που σου προτείνουμε και βάλτα στο beauty list σου την επόμενη φορά που θα πας για ψώνια.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 μεικάπ για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας σου