Everything is coming up roses… στα νύχια μας! Δες 10 ρομαντικά nail art με τριαντάφυλλα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Everything is coming up roses… στα νύχια μας! Δες 10 ρομαντικά nail art με τριαντάφυλλα

Είναι ό, τι πρέπει για αυτή την Τετάρτη

Το τριαντάφυλλο είναι αδιαμφισβήτητα ο «βασιλιάς» των λουλουδιών. Μυρίζει υπέροχα και είναι ένα από τα πιο όμορφα άνθη εκεί έξω. Είναι επίσης ένα λουλούδι που μας φτιάχνει τη διάθεση όταν μας το προσφέρουν, όταν το αγοράζουμε για τους εαυτούς μας αλλά και όταν το βλέπουμε. Αποφασίσαμε λοιπόν πως το σημερινό daily nailspiration θα γεμίσει τριαντάφυλλα!

Μιας που δεν συμπαθούμε τις Τετάρτες (το ξέρεις αυτό άλλωστε) είπαμε να φτιάξουμε λίγο τη διάθεσή μας αναζητώντας όμορφα nail art με τριαντάφυλλα και βρήκαμε μικρά έργα τέχνης! Κόκκινα, μεταλλικά, μαύρα ή και ροζ, τα μανικιούρ που ανακαλύψαμε στην αναζήτησή μας μας έκαναν να χαμογελάσουμε και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σου.

Τα βάλαμε στην παρακάτω gallery όπου σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσουμε για κάτι… Δεν είναι εύκολα! Το τριαντάφυλλο είναι ένα από τα πιο δύσκολα σχέδια οπότε η gallery αυτή είναι περισσότερο για να χαζέψεις παρά για να αντιγράψεις τα σχέδια που θα δεις.

Φτιάξε κάτι δροσιστικό να πιείς, βγες λίγο έξω για να πάρεις αέρα και να κάνεις ένα διάλειμμα χωρίς μάσκα και απόλαυσε τα σχέδια που σου ετοιμάσαμε!

Διάβασε ακόμα: 10 ουδέτερα σχέδια νυχιών και 10 βερνίκια για να τα αντιγράψεις