10 #NudeNails τέλεια για την επιστροφή στο γραφείο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 #NudeNails τέλεια για την επιστροφή στο γραφείο

Είναι διακριτικά αλλά καθόλου βαρετά

Με τις περισσότερες από εμάς να έχουμε επιστρέψει στο γραφείο και με την κίνηση στις πόλεις να έχει επανέλθει, κάθε μέρα που περνά γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο το ότι τελείωσε το καλοκαίρι. Γυρνάμε στα γραφεία μας, χάνουμε το μαύρισμά μας και έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για το επόμενο τριήμερο (είναι το 2021). Με αυτή τη διάθεση ξυπνήσαμε λοιπόν σήμερα.

Το γεγονός πως είναι Δευτέρα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διάθεση που σου περιγράψαμε και έτσι θέλαμε να κρατήσουμε τα πράγματα απλά και πρακτικά για το σημερινό daily nailspiration. Αποφασίσαμε λοιπόν να ψάξουμε το αγαπημένο μας χρώμα-nail art Που τυχαίνει να είναι και το πιο κομψό: Τα nude nails.

Τα nude nails πάνε σε όλες και με όλα. Όταν μάλιστα συνδυάζονται και με λίγο nail art αποκτούν αυτόματα πολύ ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσε κανείς να τα «κατηγορήσει» ως βαρετά! Ακόμα, είναι τέλεια για την επιστροφή στο γραφείο! Είναι διακριτικά χωρίς –όπως είπαμε- να χάνουν το ενδιαφέρον τους και συνδυάζουν την κομψότητα με τη fun διάθεση που θα θέλαμε να συνεχιστεί.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί τα αγαπάμε τόσο! Το μόνο που μένει είναι να σου δείξουμε τα πανέμορφα σχέδια που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω Gallery γι’ αυτό, κάνε ένα scroll, απόλαυσέ τα και στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο ζήτησε ένα από αυτά, θα το ευχαριστηθείς πολύ!

Διάβασε ακόμα: To καλοκαίρι δεν τελείωσε αλλά μπορείς να κάνεις μαύρα nail art