Οι στέκες ήταν πρωταγωνιστές στις φθινοπωρινές πασαρέλες και πρέπει να τις αντιγράψουμε

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Οι στέκες ήταν πρωταγωνιστές στις φθινοπωρινές πασαρέλες και πρέπει να τις αντιγράψουμε

Δεν ήταν όμως οι κλασικές στέκες

Οι στέκες μας αρέσουν πολύ και ακόμα πιο πολύ μας αρέσει το γεγονός ότι έχουν γίνει τάση. Εδώ και κάμποσες σεζόν, οι στέκες κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους αλλά φέτος πραγματικά έκλεψαν την παράσταση σε πάρα πολλές πασαρέλες. Δεν ήταν όνο οι κλασικές στέκες όμως αυτές που φορέθηκαν στα catwalks.

Είδαμε στέκες υπερβολικές, στέκες ευφάνταστες, εντυπωσιακές, statement κομμάτια αλλά και κλασικές φόρμες και βρίσκουμε πως όλες είναι τέλειες για τον χειμώνα που έρχεται. Όχι, όχι επειδή είναι τάση. Είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ μαλλιών και, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά με το μακιγιάζ μας, είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεχωρίσουμε φορώντας μάσκα προστασίας!

Οι στέκες φέτος λοιπόν, συνδυάζουν την πρακτικότητα με το στιλ και έρχονται να πρωταγωνιστήσουν και στις δικές μας μέρες και νύχτες. Ψάχναμε εξάλλου κάτι για να κάνει την εμφάνισή μας πιο ενδιαφέρουσα, τώρα που πρέπει να έχουμε το πρόσωπό μας κρυμμένο.

Ας μην μακρηγορούμε όμως περισσότερο. Κάνε ένα ακόμα scoll για να πας στην παρακάτω Gallery όπου έχουμε συγκεντρώσει τις στέκες από 10 catwalks που μας έκαναν να ανυπομονούμε για τον χειμώνα και να ψάχνουμε απεγνωσμένα στέκες σε όλη την αγορά (θα επανέλθουμε).

Διάβασε ακόμα: Αποκλειστικό! Ο Νικόλας Βιλλιώτης μας μίλησε για το χρώμα και το κούρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου