5+1 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα για τους μαύρους κύκλους

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5+1 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα για τους μαύρους κύκλους

Αναζωογονούν την επιδερμίδα και πραγματικά κάνουν τη διαφορά 

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί σχεδόν όλες. Κάποιοι μαύροι κύκλοι οφείλονται στην κληρονομικότητα (thanks mom!) ενώ άλλοι είναι αποτέλεσμα αφυδάτωσης ή... ολονύχτιου partying. Σε κάθε περίπτωση δεν τους θέλουμε (obviously) και μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε είναι για την καταπολέμησή τους.

Πρέπει να σε προετοιμάσουμε... Αν οι μαύροι κύκλοι είναι κληρονομικοί δεν μπορούν να γίνουν πολλά και θα σου εξηγήσουμε γιατί. Το δέρμα γύρω από τα μάτια σου είναι πολύ λεπτό και έτσι “διαφανίζουν” τα αγγεία που βρίσκονται εκεί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σκιές. Μπορεί ωστόσο να βελτιωθεί η κατάσταση με τα κατάλληλα προϊόντα.

Αν τώρα οι κύκλοι σου εμφανίζονται όταν αμελείς να πιείς πολύ νερό ή μετά από ξενύχτι μπορούν να γίνουν περισσότερα. Αφενός με την ενυδάτωση και αφετέρου με τα σωστά προϊόντα, όπως ισχύει και για την κληρονομικότητα. Το ένα συστατικό που πρέπει λοιπόν να αναζητήσεις στις κρέμες ματιών σου είναι η βιταμίνη C!

Ναι, η βιταμίνη που καταπολεμά τις πανάδες και χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία αλλά και λάμψη στο δέρμα σου, είναι αυτή που θα σε βοηθήσει και με τους μαύρους κύκλους. Είναι απλό: Λειτουργεί γύρω από τα μάτια όπως και στο υπόλοιπο πρόσωπο και γι᾽αυτό πολλές κρέμες ματιών την περιέχουν. Ποιες είναι όμως εκείνες που πραγματικά κάνουν διαφορά;

Αυτές συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery και θέλουμε να τις δεις. Τις έχουμε δοκιμάσει όλες και έχουμε δει διαφορά όχι μόνο στον καθρέφτη αλλά και σε σχόλια που έχουμε λάβει από φίλους και συναδέλφους που μας ρωτούν “Φαίνεσαι πολύ φρέσκια, έχεις κάνει κάτι;”. Ρίξε μία ματιά...

Διάβασε ακόμα: Ερμ, σταμάτα να κοιμάσαι λουσμένη τώρα!