Τις Τετάρτες φοράμε ροζ... στα μάγουλα! 5+1 ροζ ρουζ που πάνε σε όλες

1 SHARE

Είναι το τέλειο χρώμα για τα μάγουλα 

Μια ακόμα Τετάρτη ξημέρωσε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως περνάει ο καιρός. Όπως ξέρεις, οι Τετάρτες δεν είναι οι αγαπημένες μας και έτσι ξυπνήσαμε και πάλι με λίγη... γκρίνια. Όλοι έχουμε μία γκρίνια τον τελευταίο καιρό, είναι φυσιολογικό. Για να φτιάξουμε λοιπόν τη διάθεσή μας στραφήκαμε στα μανικιούρ που θα σου δείξουμε στις 16:00 αλλά και στο ροζ. Το αγαπημένο ροζ που μας φτιάχνει τη διάθεση πολλές Τετάρτες και σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τα νύχια μας.

Σήμερα θέλουμε ροζ στα μάγουλα. Θέλουμε ροζ ρουζ που πάνε σε όλες και μας κάνουν να δείχνουμε πιο φρέσκιες με μερικές πινελιές. Βλέπεις, το ρουζ κατά τη δική μας γνώμη εδώ στο beauty department, είναι το πιο χρήσιμο προϊόν μακιγιάζ στο νεσεσέρ μας. Ναι, πιο χρήσιμο ακόμα και από το κονσίλερ.

Alberto Zambelli bbt S15 026

Πραγματικά μπορεί να μας ανανεώσει με μία πινελιά και να μας κάνει να δείχνουμε πιο υγιείς, πιο φρέσκιες, πιο ζωντανές. Κάνει δηλαδή ό, τι χρειαζόμαστε αυτή την Τετάρτη (και κάθε μέρα) που δεν ξυπνήσαμε καλά. Για να βάλεις λοιπόν το ροζ ρουζ και εσύ στη ζωή σου, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σου τα αγαπημένα μας.

Στην παρακάτω gallery, συγκεντρώσαμε τα 6 αγαπημένα μας ροζ ρουζ, αυτά που έχουμε κυριολεκτικά “λιώσει” και που ποτέ δεν μας απογοήτευσαν. Είναι αποχρώσεις που πάνε σε κάθε χρώμα επιδερμίδας και μαλλιών και αυτά που πρέπει έστω μία φορά να έχεις αγοράσει στη ζωή σου. Ρίξε μία ματιά και... υπομονή, το ΣΚ πλησιάζει!

Διάβασε ακόμα: Shut up and take my money! Αυτά είναι τα πιο fun 7,50€ που θα ξοδέψεις για τα νύχια σου

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ