Τα #LilacNails είναι γλυκά, φθινοπωρινά και τέλεια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα #LilacNails είναι γλυκά, φθινοπωρινά και τέλεια

...ό, τι πρέπει για την εποχή και τη διάθεσή μας 

Διανύουμε μία πολύ, ΠΟΛΥ περίεργη χρονιά. Είναι ένα roller coaster συναισθημάτων που προσπαθούμε να διαχειριστούμε καθώς δεν μας έχει συμβεί κάτι ανάλογο ποτέ. Η διάθεσή μας επίσης έχει σκαμπανεβάσματα και τις Δευτέρες κάπως δυσκολεύουν τα πράγματα. Σήμερα λοιπόν ξυπνήσαμε με μία -λογική για Δευτέρα- μελαγχολία αλλά και λίγο άγχος. Χωρίς να το καταλάβουμε πέρασε η μισή μέρα και η διάθεσή μας δεν άλλαξε. Θα την αλλάξουμε όμως. Θα κάνουμε μαζί ένα διάλειμμα με το αγαπημένο daily nailspiration.

Για σήμερα διαλέξαμε ένα χρώμα πολύ γλυκό και φθινοπωρινό που μοιάζει με χαμόγελο μέσα στη μελαγχολία. Το λιλά ακροβατεί ανάμεσα στο μωβ και το ροζ και είναι τέλειο για κάθε επιδερμίδα αλλά και outfit που σκέφτεσαι να φορέσεις καθώς ο καιρός αλλάζει. Είναι ρομαντικό αλλά μπορεί να γίνει edgy, μπορεί να γίνει dark η ακόμα και boho. Είναι το χρώμα που προσαρμόζεται στο στιλ σου και γι᾽αυτό το λατρεύουμε!

Τα σχέδια που ανακαλύψαμε μάλιστα είναι τόσο όμορφα που μας έκαναν να χαμογελάσουμε συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να μην τα μοιραστούμε μαζί σου. Κάποια από αυτά μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου αν έχεις όρεξη απόψε! Βάλε λοιπόν λίγο χρώμα σε αυτή τη Δευτέρα, λίγο λιλά για την ακρίβεια, και χαμογέλα πλατιά. Όλα θα πάνε καλά...

Διάβασε ακόμα: 10 μανικιούρ για να βάλεις χρώμα στα δάχτυλά σου