3 #nomakeup tips για να κάνεις το δέρμα σου να μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα

3 #nomakeup tips για να κάνεις το δέρμα σου να μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα

Seriously, θα είναι σα να του έχεις περάσει το πιο φυσικό φίλτρο

Με τη χρήση της μάσκας καθημερινά, δεν μπορούμε να φορέσουμε πολύ μακιγιάζ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επανεμφάνιση της τάση του #nomakeup που θέλει το δέρμα μας να μοιάζει σα να μη φοράμε τίποτα. Η λέξη κλειδί βέβαια εδώ είναι το «μοιάζει». Φυσικά και θα φορέσεις λίγα πράγματα στην επιδερμίδα σου αλλά σκοπός είναι να μην το καταλάβεις κανείς. Έχουμε λοιπόν 3 tips για να έχεις 100% επιτυχία.

#1 Ξεκίνα σωστά
Μία βάση ή μία πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα πρέπει να είναι πάντοτε η αφετηρία σου. Το δέρμα σου χρειάζεται υγρασία και λίγη βοήθεια για να δείχνει όσο καλύτερο γίνεται και θα του τη δώσεις ΠΡΙΝ φορέσεις οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ.

Lanvin bbt S20 011

#2 Φόρα πράγματι λίγα
Πολλά #nomakeup looks περιλαμβάνουν στρώσεις επί στρώσεων και πάρα πολλά προϊόντα. Δεν τα χρειάζεσαι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πολύ καλό κονσίλερ. Ίσως και μία ενυδατική κρέμα με χρώμα αλλά αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Φόρα το κονσίλερ σου κάτω από τα μάτια για ευνόητους λόγους και χρησιμοποίησέ το για να καλύψεις τοπικά τι ατέλειές σου. Εναλλακτικά, φόρα το κονσίλερ σου κάτω από τα μάτια και την ελαφριά ενυδατική με χρώμα στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Preen bbt S20 009

#3 Φόρα ρουζ
Το ροδαλό πρόσωπο είναι φυσικό, δείχνει υγιές και πανέμορφο. Δεν πρέπει λοιπόν να ξεχνάς το ρουζ σου. Το πρόσωπό μας δεν έχει ένα ματ χρώμα αλλά γίνεται ρόδινο στα μάγουλα άρα το ρουζ δεν θα το παραλείψεις, ακόμα και αν δεν φορέσεις καν κονσίλερ.

Rochas bbt S20 004

Με αυτά τα 3 tips το #nomakeup look σου θα έιναι απόλυτα επιτυχημένο και θα έχεις τελειώσει την ετοιμασία σου σε μόλις 3 λεπτά. Να και κάτι καλό που ήρθε από τον εγκλεισμό, την καραντίνα και τις μάσκες. Και πριν ρωτήσεις (γιατί δεν χρειάζεται) ναι, μπορείς και πρέπει να φορέσεις λίγη μάσκαρα... Δεν θα τα ισοπεδώσουμε και όλα!

Διάβασε ακόμα: 5 under 5€! 5 sheet masks με υαλουρονικό οξύ που κοστίζουν κάτω από 5€