#TortoiseshellNails είναι τα νύχια που θυμίζουν ταρταρούγα και θα τα λατρέψεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#TortoiseshellNails είναι τα νύχια που  θυμίζουν ταρταρούγα και θα τα λατρέψεις

Είναι φθινοπωρινά, γήινα και πανέμορφα 

Ο καιρός που η ταρταρούγα, το κέλυφος δηλαδή της χελώνας, χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή ειδών έχει περάσει και δεν θα ξαναέρθει. Υπάρχουν ωστόσο εναλλακτικα υλικά που θυμίζουν ταρταρούγα, με καφέ σκούρες και ανοιχτές, μαύρες και μερικές φορές κίτρινες αποχρώσεις και μας αρέσουν πολύ. Η ταρταρούγα βλέπεις έχει κάτι το πολύ αριστοκρατικό αν και συγκαταλέγεται στα animal print.

Βρίσκουμε ακόμη πως το tortoise shell μοτίβο είναι απίθανα χειμερινό χάρη στις αποχρώσεις του και αποφασίσαμε σήμερα να το χρησιμοποιήσουμε σαν έμπνευση για το καθημερινό μας daily nailspiration. Πληκτρολογήσαμε #TortoiseshellNails λοιπόν στο instagram και ενθουσιαστήκαμε με αυτά που είδαμε.

Μονομιάς η οθόνη μας γέμισε... φθινόπωρο και τέλεια σχέδια, άλλα πιο διακριτικά και άλλα πραγματικά out there. Όλα μας άρεσαν αλλά δέκα μόνο ξεχωρίσαμε. Είναι τα πιο κομψά και εύκολα, δηλαδή εκείνα που θα σου αρέσουν και εσένα περισσότερο από όλα. Τόσο που πάμε στοίχημα πως θα θέλεις να τα αντιγράψεις.

Με ένα ακόμη scroll θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery και θα γεμίσει και η δική σου οθόνη καφέ, ταμπά, μπεζ, μαύρο και κίτρινο... δηλαδή χρώμα φθινοπώρου!

Διάβασε ακόμα: Είναι Τετάρτη και ξέρεις ήδη τι χρώμα θέλουμε στα νύχια μας...