Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αγοράσεις Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ online

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αγοράσεις Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ online

Θα κάνεις δώρο στον εαυτό σου… κάντο σωστά!

Το online shopping πλέον δεν μας είναι άγνωστο. Μετά την πρώτη καραντίνα και το black Friday που μόλις πέρασε, ξέρουμε να αγοράζουμε γρήγορα και έξυπνα αλλά there’s a catch! Το να αγοράζεις σωστά το μακιγιάζ σου από ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πολύ διαφορετικό από το να αγοράζεις ρούχα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που περνούσαμε ώρες στα καταστήματα καλλυντικών δοκιμάζοντας, συγκρίνοντας και ρωτώντας πληροφορίες για τα αγαπημένα μας beauty items.

makigiaz online

Υπάρχουν λοιπόν πράγματα που πρέπει να προσέχεις όταν αγοράζεις μακιγιάζ οnline και σήμερα θα τα συζητήσουμε, μιας που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θα γεμίσεις όχι ένα, αλλά πολλά ηλεκτρονικά καλάθια. Το πρέπει να ξέρεις πρώτα από όλα; Τι θέλεις! Καμία μας δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει όταν μιλάμε για το μακιγιάζ, απλά τα θέλουμε όλα όμως είναι καλό να έχεις ένα πρόχειρο πλάνο του τι χρειάζεσαι για να μη χαθείς από τις επιλογές και καταλήξεις να παίρνεις άχρηστα προϊόντα.

Το δεύτερο που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις καλά την επιδερμίδα σου. Είναι λιπαρή; Πώς αντιδρά στο μεικάπ που ήδη έχεις; Ψάχνεις κάτι ματ ή που να σε κάνει να δείχνεις φρέσκια. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα τότε έχεις και λιπαρά βλέφαρα, μην κοιτάζεις λοιπόν κρεμώδεις σκιές, το φινίρισμα δεν θα σε ικανοποιήσει. Όλα τα προϊόντα, είτε πρόκειται για foundation, ρουζ, σκιές ή κονσίλερ ανταποκρίνονται στην επιδερμίδα που τα φοράει. Όταν τα αγοράζεις online δεν μπορείς να δεις αυτή την αντίδραση γι᾽αυτό πρέπει να την έχεις στο μυαλό σου.

online shopping kentriki

Έπειτα μην κάνεις τον ήρωα, που λένε και στις ταινίες. Αν βρεις το αγαπημένο σου προϊόν σε προσφορά αγόρασέ το! Αν σου έχει τελειώσει το αγαπημένο σου προϊόν, επίσης, βάλτο στο καλάθι σου. Αγόρασε αποχρώσεις που ξέρεις και αγαπάς αλλά μην είσαι περιπετειώδης, όσο καλές και αν είναι οι τιμές που βλέπεις. Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να αγοράσεις προϊόντα που δεν χρειάζεσαι ή που δεν θα σου ταιριάζουν και οκ, δεν πειράζει αλλά γιατί να ξοδέψεις τα χρήματα και να απογοητευτείς με το πακέτο που θα παραλάβεις;

Τέλος, εκμεταλλεύσου τα εργαλεία που σου παρέχει κάθε eshop. Διάβασε τα reviews, μπορεί να σε σώσουν. Χρησιμοποίησε το search τους για να περιορίσεις τις επιλογές σου από χιλιάδες σε δεκάδες και μην πας στο checkout γρήγορα. Κάνε έρευνα! Το μαγικό με το online shopping είναι ότι μπορείς να αγοράσεις το ίδιο προϊόν σε πολλές διαφορετικές τιμές αρκεί να το ψάξεις… από την άνεση του καναπέ σου. Μην αγοράσεις γρήγορα λοιπόν, σύγκρινε τιμές και ψώνισε έξυπνα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σε βοηθήσουμε και εμείς να κάνεις τις Χριστουγεννιάτικες αγορές που πρέπει για τον εαυτό σου (το κάναμε και προχθές) αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα so stay tuned…

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown