5 τάσεις στα χτενίσματα που θα χαρείς πολύ να δοκιμάσεις το 2021

Μαρία Ροδίτη
5 τάσεις στα χτενίσματα που θα χαρείς πολύ να δοκιμάσεις το 2021

Είναι super fresh και εύκολα!

Με την έλευση της κάθε νέας χρονιάς όλα τα κορίτσια ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε νέες τάσεις που αφορούν την ομορφιά. Trends που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα της επιδερμίδας, με το μακιγιάζ, με τα νύχια και με τα μαλλιά μας. Και το 2021- μετά από μία πανδημία και δύο lockdown που έχουμε βιώσει- όλα αυτά τα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Σε αυτό εδώ το θέμα δεν θα σου μιλήσω για όλα, όπως καταλαβαίνεις. Θα ασχοληθούμε μόνο με τα μαλλιά και τις τάσεις στα χτενίσματα για τη νέα χρονιά που διανύουμε εδώ και λίγες μέρες. Θα ξεκινήσω από κάτι πολύ βασικό. Το 2021 στόχος των hairstyle trends είναι να μας βολεύουν τα μαλλιά μας, να μπορούμε να τα φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα, δημιουργώντας την πιο όμορφη και κομψή εκδοχή του εαυτού μας.

Το 2021 θέλει, από τη μία πλευρά, να φύγουμε από την προχειρότητα του homewear hairstyle που συνηθίσαμε να κάνουμε όσο μέναμε σπίτι (aka χαλαρούς κότσους και αλογοουρές), με την ελπίδα και την αισιοδοξία πως οι μέρες μας θα είναι πολύ σύντομα γεμάτες δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Από την άλλη, βέβαια, μας προ(σ)καλεί να μην πάμε και στο άλλο άκρο. Να διατηρήσουμε αυτήν τη χαλαρότητα που μας «σύστησε» η καραντίνα δίνοντάς της μια πιο elegant και ανάλαφρη διάθεση.

Πώς μεταφράζονται όλα αυτά; Με τα πέντε hairstyle trends που θα βρεις στην παρακάτω gallery και τα οποία θα ορίσουν το 2021. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσουν! Είναι φρέσκα, chic, εύκολα και ό,τι χρειάζεσαι για να δώσεις μικρές δόσεις ανανέωσης στην εμφάνισή σου. Για δες…

Cover photo: @hairby.brittany

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για αψεγάδιαστο μακιγιάζ, σύμφωνα με τον make up artist της JLo