Τα Φιλαράκια: Η Rachel επιστρέφει! Θα γίνουν πάλι trend τα μαλλιά της; Απαντά ο κομμωτής της!

Μαρία Ροδίτη
Τα Φιλαράκια: Η Rachel επιστρέφει! Θα γίνουν πάλι trend τα μαλλιά της; Απαντά ο κομμωτής της!

Το Rachel hairstyle χαρακτήρισε μια ολόκληρη δεκαετία και βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο!

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Σήμερα, Πέμπτη 27 Μαΐου, η θρυλική σειρά «Τα φιλαράκια» (aka Friends) επιστρέφει με ένα reunion… όλο υποσχέσεις. Η πλατφόρμα της HBO Max αναμένεται κυριολεκτικά να «πέσει» μιας και θα ξαναδούμε στις οθόνες μας την αγαπημένη παρέα των Ρέιτσελ, Μόνικα, Φοίβη, Τζόι, Τσάντλερ και Ρος. Όχι μόνο, όμως…

Έχουμε να περιμένουμε και την «είσοδο» πολλών guests, ανάμεσά τους οι David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και Malala Yousafzai.

Καλά ως εδώ, αλλά… εμείς, σαν beauty addicts που είμαστε, άλλο αναπολήσαμε στο άκουσμα αυτής της επανένωσης μετά από σχεδόν 30 χρόνια από την πρώτη μέρα προβολής. Θυμηθήκαμε το Rachel κούρεμα! Το haircut, δηλαδή, που είχε η Rachel (aka Jennifer Aniston) και το οποίο καθόρισε μια ολόκληρη εποχή.

Σίγουρα θα θυμάσαι πως το εν λόγω κούρεμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των περισσότερων γυναικών τη δεκαετία του 1990 και έγινε ίσως το μεγαλύτερο hair trend της εποχής. Μιλάμε, βέβαια, για αυτό το απόλυτα φιλαριστό μαλλί, με τα highlights, που έδινε όγκο ακόμα και στα πιο άτονα μαλλιά.

Και, σύμφωνα με τις τάσεις του 2021, το Rachel hairstyle επιστρέφει! Βλέπεις, τη χρονιά που διανύουμε έχουν κάνει δυναμικό comeback δεκάδες beauty trends παλαιότερων χρόνων. Το κούρεμα της Rachel από τα Φιλαράκια θα έμενε εκτός; Όχι, βέβαια! Και για αυτό ακριβώς, αλλά και γενικότερα για τα μαλλιά της Jennifer Aniston, μίλησε ο προσωπικός κομμωτής της, Michael Canalé. Μάθε τα πάντα στην παρακάτω gallery.



Cover photo: @friends

Διάβασε ακόμα: Πήγε κάτι στραβά με το self tan; 4 tips για να σώσεις την κατάσταση