Summer lovin’: Το καλοκαίρι είναι για φλερτ και μανικιούρ με καρδούλες!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Summer lovin’: Το καλοκαίρι είναι για φλερτ και μανικιούρ με καρδούλες!

Οι καλοκαιρινές έρωτες, ακόμα και όταν δεν προχωρούν, είναι εκείνοι που θυμόμαστε πάντα και σε αυτούς αφιερώνουμε το σημερινό nailspiration που είναι γεμάτο χρώμα και καρδιές!

Summer loving had me a blast. Summer loving happened so fast. I met a girl crazy for me! Met a boy cute as can be!



Αυτά τραγουδούσε η Olivia Newton John και ο John Travolta στην ταινία Grease, και μέσα σε μόλις 4 περίπου λεπτά, «ζωγράφισαν» με τη μουσική τα πιο όμορφα καλοκαίρια μας.

Μιας που μιλήσαμε για ζωγραφική… Δες εδώ μερικά μανικιούρ-έργα τέχνης

Those summer nights!

Οι καλοκαιρινές νύχτες, οι Summer Nights του τραγουδιού, είναι γεμάτες έρωτα, καρδιοχτύπι, ρομαντισμό και χρώμα! Ναι χρώμα!

Η καρδιά σου γεμίζει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και οι αναμνήσεις σου μοιάζουν με ουράνιο τόξο, ακόμα και αν το μόνο που φορούσες όλο το καλοκαίρι ήταν λευκά φορέματα και τζιν σορτς.

kalokerinow erotas

Σε αυτούς τους πολύχρωμους, καλοκαιρινούς έρωτες αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό nailspiration μιας που σήμερα είναι μία ακόμη idle Τρίτη.

Δες εδώ το χθεσινό nailspiration…

Καρδούλες παντού!

Οι αγαπημένες μας artists του Instagram μάλιστα, έκαναν την «αποστολή» μας ακόμα πιο εύκολη καθώς στα προφίλ τους βρήκαμε τα πιο χρωματιστά μανικιούρ με καρδούλες!


https://www.instagram.com/p/CKsz-P_pOHD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πράσινες, γαλάζιες, ροζ και κόκκινες, κίτρινες και μαύρες… Στην παρακάτω gallery θα δεις nail art γεμάτα καρδιές σε κάθε χρώμα. Θα βρεις κρυμμένες καρδιές (ναι, όντως), μισές καρδιές, καρδιές που σε κοιτάζουν στα μάτια και αφηρημένες καρδιές.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, πάτα ξανά play για να ακούσεις και πάλι το «Summer Nights» και ονειρέψου το φετινό καλοκαίρι. Τα πάντα μπορεί να συμβούν…

Αν πάλι νιώθεις λίγο πιο moody, δες εδώ, έχουμε κάτι και για εσένα