Σήμερα θέλουμε μανικιούρ στολισμένο με ζουμερά, κατακόκκινα κεράσια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σήμερα θέλουμε μανικιούρ στολισμένο με ζουμερά, κατακόκκινα κεράσια

Είναι η εποχή τους και τα λαχταράμε τόσο που… θα τα φορέσουμε και στα νύχια!

Τα καλοκαιρινά φρούτα είναι τα πιο λαχταριστά και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Καρπούζια, πεπόνια, ροδάκινα, νεκταρίνια, κεράσια… Αχ, τα κεράσια!

Όταν είναι ώριμα και έχουν αυτό το σκούρο κόκκινο χρώμα, είναι στην πιο γλυκιά τους φάση. Τα λατρεύουμε εδώ στο beauty department -όπως αντιλαμβάνεσαι- και σήμερα αφιερώνουμε το daily nailspiration σε αυτά.

Γιατί τα αγαπάμε τόσο; Εκτός του ότι είναι πεντανόστιμα, έχουν τις αποχρώσεις του κόκκινου που ταιριάζουν σε όλες και το χρώμα που αφήνουν στα χείλη μας είναι σχεδόν φούξια και αισθησιακό.


via GIPHY


Δες μερικά φούξια κραγιόν

Cherry lovers

Μας αρέσει που είναι σε… ζευγάρια, μας αρέσει που στολίζουν τις τούρτες και τα παγωτά μας, μας αρέσουν σε μορφή γλυκού… Είμαστε cherry lovers και όχι μόνες!

Οι αγαπημένες μας artists του Instagram είναι επίσης cherry lovers και γι’ αυτό έχουν δημιουργήσει πανέμορφα nail art με μικροσκοπικά κεράσια.

Κάνοντας λοιπόν μία… ζουμερή αναζήτηση στο Instagram, βρήκαμε απίθανα σχέδια για να στολίσεις τα δάχτυλά σου με το πιο sexy φρούτο του καλοκαιριού.


via GIPHY


Στην παρακάτω gallery, συγκεντρώσαμε τα 10 που μας άρεσαν περισσότερο και ανάμεσά τους θα βρεις γαλλικά μανικιούρ με κεράσια και σε διάφορα χρώματα, cherry prints, μεγάλα σχέδια και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Σε προσκαλούμε λοιπόν να κάνεις ένα ακόμα scroll για να τα δεις και αν λαχτάρησες κεράσια, κλείσε το internet και σπεύσε στο μανάβικο! Είναι η εποχή τους!

Εδώ μπορείς να δεις μανικιούρ με μοσχολέμονα