15 ξηρά σαμπουάν που θα σε σώσουν τώρα που άνοιξαν τα σχολεία και τα γραφεία

8 SHARES

Το ξηρό σαμπουάν θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος αυτό τον χειμώνα και έχουμε ένα για κάθε τύπο μαλλιών και απαίτηση!

Αν με ρωτάς (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), τίποτα δεν συγκρίνεται με το λούσιμο. Ξεκινώ με αυτό το disclaimer, γιατί έχω «τα θέματά» μου με την καθαριότητα και το λούσιμο.

Όσα και αν είναι τα θέματα όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά η μέρα θα αποκτήσει 32 ώρες, ούτε και ότι θα αρκεί σε οποιαδήποτε από εμάς ο 4ωρος ύπνος.

Αυτή είναι βλέπεις η πραγματικότητα για πολλές εργαζόμενες, εργαζόμενες μητέρες ή σκέτο μητέρες. Βασικά, αυτή είναι η πραγματικότητα για όλες τις γυναίκες σήμερα.

5+1 διαφορετικά προϊόντα ενάντια στο φριζάρισμα για super sleek μαλλιά όλο το χειμώνα

Zzzzzz….

Θέλουμε να κοιμηθούμε ή απλά να χαλαρώσουμε και δεν έχουμε καιρό για λούσιμο. Αγνοώντας λοιπόν εμένα, που και μεθυσμένη έχω λούσει την καπνίλα από τα μαλλιά μου, σήμερα θα μιλήσουμε για τα ξηρά σαμπουάν.

Τα ξηρά σαμπουάν που ήρθαν για να καθαρίσουν τα μαλλιά μας σε 2 λεπτά ενώ έχουμε αργήσει για το γραφείο. Τα ξηρά σαμπουάν που δίνουν όγκο στα μαλλιά της δεύτερης ημέρας.

Τα ξηρά σαμπουάν που σήμερα, μπορούν να ενυδατώσουν, να αποτοξινώσουν, να βάψουν και να κάνουν θαύματα για τα μαλλιά μας.

Video: Δες πώς θα κάνεις 3 super chic χαμηλούς κότσους πανεύκολα

Αυτά είναι που θα γίνουν οι καλύτεροί μας φίλοι στο εξής και αυτά θα έχουμε σε κάθε ντουλάπι, τσάντα και συρτάρι στο γραφείο μας. Και όταν λέω «αυτά» δεν μιλώ γενικά!

Τα καλύτερα!

Μιλώ ειδικά και συγκεκριμένα για αυτά τα 15 που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Τα διάλεξα για εσένα, όποια και αν είσαι, όποια απαίτηση και αν έχεις.

Ενώ λοιπόν θα προτιμούσα να λούζεσαι, σέβομαι τον ύπνο και την κούρασή σου, τα χρήματα που δίνεις στο κομμωτήριο και την ανάγκη για χαλάρωση.

Γι᾽αυτό σου αφιερώνω τα dry shampoo με αγάπη και σου εύχομαι καλή σεζόν Queen!

The fishbone braid: Δες πώς θα φτιάξεις αυτήν τη chic και ιδιαίτερη αλογοουρά

8 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ