CelebrateYourScars: Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου δεν ζωγραφίζει θηλές, αλλάζει ζωές και είναι #ΕδώΓιαΕσένα

CelebrateYourScars: Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου δεν ζωγραφίζει θηλές, αλλάζει ζωές και είναι #ΕδώΓιαΕσένα

Η «πρωτομάστορας» του Celebrate Your Scars μας μίλησε για τη δράση τους, για τα τατουάζ θηλής και για το καθήκον που έχουμε όλοι, απέναντι στους ανθρώπους με καρκίνο αλλά και στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Ο καρκίνος δεν είναι ο μοναδικός εχθρός του ασθενή, αυτό είναι κάτι που συνειδητοποίησα όταν είχα τη δική μου επαφή με τον καρκίνο. Είδα τον πατέρα μου να παλεύει για πολλά χρόνια, να ταλαιπωρείται, αλλά και να αφηψά τις προγνώσεις εναντίον του. Βλέπεις, ο πατέρας μου δεν πίστευε ότι θα χάσει τη μάχη και αυτό τον κράτησε δυνατό για πολλά χρόνια, πολύ περισσότερα από όσα του «έδιναν» οι γιατροί.

Μπορεί τη μάχη να την έχασε τελικά, αλλά σημασία έχει ο τρόπος με τον οποίο την έδωσε: Με αισιοδοξία και χαμόγελο. Μάταια; Ναι, ίσως ήταν μάταιη η αισιοδοξία του, αλλά του έδινε δύναμη. Μία δύναμη που έχουν ανάγκη όλοι οι καρκινοπαθείς όπως και τα πρόσωπα που τους περιβάλλουν.


https://www.instagram.com/p/CU7-AZFI4E8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Που μπορεί κανείς να βρει αυτή τη δύναμη λοιπόν; Σε πολλά μέρη. Σε μία αγκαλιά, σε ένα χαζό αστείο, στον ήλιο που θα βγει ό, τι και να γίνει και σε ένα αγαπημένο τραγούδι. Μπορεί να τη βρει και πρακτικά όμως… στη Γλυφάδα, και συγκεκριμένα στη γιορτή Celebrate Your Scars της υπέροχης Ρεβέκκας Γιαννοπούλου.

dfs

#ΕδώΓιαΕσένα: Το DIY μπορεί ν' αποτελέσει έναν καλό σύμμαχο στη θεραπεία σου

Oh Rebecca!

Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου είναι tattoo artist με ειδικότητα στα ιατρικά τατουάζ. Η ιδέα του Celebrate Your Scars γεννήθηκε όταν η ίδια άρχισε να αναζητά τον σκοπό της ζωής της «Ταυτίζομαι με τις γυναίκες που περνούν καρκίνο. Ήμουν για καιρό χαμένη στα πρέπει και τις ενοχές μου, ώσπου αποφάσισα να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα αυτογνωσίας. Εκεί λοιπόν, όλοι άρχισαν να μιλούν για τον σκοπό της ζωής τους. Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω σκοπό. Και τέλοσπάντων, πού έβρισκες τον σκοπό αυτό; Όλα άλλαξαν όταν μία πολύ καλή μου φίλη πέρασε καρκίνο του μαστού» μου εξήγησε.

gallery 04

Για καιρό έλεγε στη φίλη της πώς, ό, τι της «πάρουν» θα της το «δώσει» πίσω και έτσι, μία μέρα πριν πάνε για καφέ, ζωγράφισε με τατουάζ τη χαμένη θηλή της φίλης της. «Όταν το είδε δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της. Τα μάτια της είχαν βουρκώσει και νόμιζα ότι δεν της άρεσε. Πανικοβλήθηκα. Γύρισε και μου είπε ότι είδε όλη την περιπέτειά της σε δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που της ανακοίνωσαν την αρρώστια ως το σήμερα και αναρωτήθηκε αν το έζησε ή αν ήταν ένα όνειρο. Δεν πίστευα ότι ένα τατουάζ μπορεί να το κάνει αυτό» και κάπως έτσι, η Ρεβέκκα βρήκε τον σκοπό της ζωής της και του έδωσε μορφή, δημιουργώντας το Celebrate Your Scars, τη γιορτή που αλλάζει ζωές.


https://www.instagram.com/p/CUancHKoryq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#ΕδώΓιαΕσένα: Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού; Όλα όσα περιμένει να πεις (και να κάνεις)

Celebrate your scars!

Εδώ και 7 χρόνια, στις 25 Οκτωβρίου, το Celebrate Your Scars οργανώνεται προκειμένου να παρέχει δωρεάν ιατρικά τατουάζ θηλής, δωρεάν μόνιμο τατουάζ φρυδιών, περούκες και πολλά ακόμη σε γυναίκες που πάλεψαν και βγήκαν νικήτριες από τη μάχη με τον καρκίνο ή που ακόμα παλεύουν.


https://www.instagram.com/p/CRzFQ6BLtmJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με έχει μάθει τόσα πολλά το Celebrate Your Scars. Δεν δίνουμε σε αυτή τη γιορτή, παίρνουμε! Γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε, να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε» μου είπε με απίστευτη σεμνότητα αλλά και αγάπη στη φωνή της. Τι περιλαμβάνει όμως αυτή η γιορτή;

#ΕδώΓιαΕσένα: Χημειοθεραπεία και φρύδια – Όλα όσα ήθελες να ρωτήσεις βρίσκουν απάντηση εδώ!

gallery 12

Τι σε περιμένει

Στις 25 Οκτωβρίου, στο στούντιο της Ρεβέκκας (Ξενοφώντος 23, ΤΚ 16675, Γλυφάδα), η ίδια μαζί με την ομάδα της θα παρέχουν εντελώς δωρεάν ιατρικό τατουάζ θηλής. Μαζί τους, θα βρίσκεται η ομάδα φρυδάκια για την δωρεάν δημιουργία τατουάζ φρυδιών, ο Βαρδής Καρδεράς και η ομάδα του που θα παρέχει περούκες αλλά και styling, ο Donk του Luv and Roll για να δώσει λίγο… bling στις γυναίκες που θέλουν να κάνουν piercing, αλλά και οι Θάλεια και Μονίκ οι οποίες θα δείξουν στις κυρίες πώς να φορέσουν τις μαντήλες τους και να γεμίσουν χρώμα την καθημερινότητά τους.


https://www.instagram.com/p/CU0RDmXoUeh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χαμόγελο, χιούμορ, αγάπη, αγκαλιές, τα καλύτερα «φάρμακα» δηλαδή, θα βρίσκονται συγκεντρωμένα σε έναν χώρο και εμείς –εννοείται- θα είμαστε επίσης εκεί (θα κάνουμε live, stay tuned). Τι πρέπει να κάνεις τώρα για να συμμετάσχεις...


https://www.instagram.com/p/CU0Q0v4I8Bu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#ΕδώΓιαΕσένα: 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να νιώσει η φίλη σου καλύτερα

Τι πρέπει να κάνεις;

Αν ενδιαφέρεσαι για τατουάζ ή κάποια άλλη υπηρεσία, αφού πάρεις το ok από τον γιατρό σου, κάλεσε την Ρεβέκκα στο 6946280222 για να κλείσεις το ραντεβού σου για οποιαδήποτε δωρεάν υπηρεσία θέλεις.

tyuy

Αν θέλεις να στηρίξεις τον σκοπό, μπορείς να αγοράσεις ένα εισιτήριο στη συμβολική τιμή των 10€ ακολουθώντας αυτό το link. Αν απλά θέλεις να δωρίσεις την αγκαλιά και τη στήριξή σου, απλά πέρνα μία βόλτα από τη γιορτή! Μπορείς ακόμα να δωρίσεις και τα μαλλιά σου αν θέλεις!

gallery 03

Στο site www.celebrateyourscars.gr μπορείς να μάθεις τα πάντα και με ένα τηλεφώνημα στη Ρεβέκκα μπορείς να λύσεις κάθε απορία σου.

as

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε τις γυναίκες και πάλι καλά. Να τις κάνουμε να νιώσουν όμορφες, να θέλουν να φλερτάρουν, να ντυθούν, να γδυθούν! Να περάσουν όμορφα. Γι’ αυτό φέτος, θα έχουμε μαζί μας τον ανερχόμενο και πολύ ταλαντούχο φωτογράφο Λεωνίδα Βασιλόπουλο. Θα τραβήξει πορτρέτα των υπέροχων γυναικών μας» μου είπε ολοκληρώνοντας.

hh

Το Celebrate Your Scars είναι λοιπόν μία τεράστια γιορτή αγάπης, ομορφιάς, ενδυνάμωσης και μία απόδειξη ότι δεν είσαι ποτέ μόνη σου, είναι πολλοί αυτοί που είναι #ΕδώΓιαΕσένα!

#ΕδώΓιαΕσένα: 6 βιβλία για να βλέπεις πάντα την αισιόδοξη πλευρά της ζωής