On Wednsedays we wear pink! Ας δούμε λοιπόν 10 ροζ nail art

On Wednsedays we wear pink! Ας δούμε λοιπόν 10 ροζ nail art

Με όλα όσα συμβαίνουν, αυτό που χρειαζόμαστε όλοι είναι λίγο ροζ. Ναι, ακόμα και οι πιο κυνικοί. Ας δούμε μερικά ροζ μανικιούρ για να ανέβουμε.

Μία ακόμα Τετάρτη ξημέρωσε και χωρίς να το καταλάβουμε, έφτασε το απόγευμα. Οι Τετάρτες δεν μας αρέσουν εδώ στο beauty department και οι τελευταίες εξελίξεις, δεν κάνουν τίποτα για να μας αλλάξουν γνώμη.

We need pink!

Σήμερα λοιπόν, περισσότερο από κάθε άλλη μέρα, έχουμε ανάγκη από λίγο ροζ. Ναι, το ροζ είναι ένα χρώμα που κάνει τον εγκέφαλό μας πιο χαρούμενο. Όχι, δεν έχουμε βρει κάποια έρευνα που να το αποδεικνύει.


via GIPHY


Αν κρίνουμε όμως από το πόσο μας έφτιαξαν τη διάθεση τα ροζ μανικιούρ σήμερα, τότε υπάρχει γενναία δόση αλήθειας στην παραπάνω δήλωση.

ω

Hello November! Υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο με όμορφα, ροζ μανικιούρ

Το σημερινό nailspiration λοιπόν, το αφιερώνουμε στο ροζ μανικιούρ και έχουμε βρει τα πιο όμορφα. Στην παρακάτω gallery, θα βρεις τα πιο όμορφα σχέδια και τις πιο χαριτωμένες αποχρώσεις του ροζ για τα νύχια σου.

Είναι nail art τα οποία μπορούν να φορέσουν ακόμα και τα πιο κυνικά ή rock n roll κορίτσια. Μία ανάσα λοιπόν πριν ανακοινωθούν τα σημερινά κρούσματα, και με τα δάχτυλά μας σταυρωμένα για ένα μειωμένο νούμερο, σε προσκαλούμε να κάνεις το καθιερωμένο scroll.

Όλα θα πάνε καλά girls, αρκεί να προσέχουμε. Φοράμε μάσκα, βάζουμε αντισηπτικό, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και φοράμε ροζ για να μας φτιάχνει η διάθεση!

daily nailspiration nixia nail art manikiour sxedia nixion

Not all roses are red! Εδώ θα δεις nail art με τριαντάφυλλα σε όλα τα χρώματα