Attention #MinimalLovers: Έχουμε 10 nail art και 1 insta profile που θα σε ξετρελάνουν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Attention #MinimalLovers: Έχουμε 10 nail art και 1 insta profile που θα σε ξετρελάνουν

Αν λατρεύεις οτιδήποτε κομψό και ανεπιτήδευτο, βρήκαμε 10 μανικιούρ και έναν λογαριασμό στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις άμεσα!

Ο μινιμαλισμός (σύμφωνα με τη Wikipedia) είναι το καλλιτεχνικό ρεύμα, που έκανε την εμφάνισή του τη δεκαετία του 60, μετά τη λήξη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου. Είναι ουσιαστικά η τέχνη του ελάχιστου και προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), δεν έχω καλύτερο.



Elegant & classy

Μετά από αυτό το super mini μάθημα ιστορίας της τέχνης, και τη δήλωση αγάπης από μέρους μου, αντιλαμβάνεσαι γιατί τα #MinimalNails είναι συχνά-πυκνά το θέμα του daily nailspiration. Τα minimal μανικιούρ είναι κομψά, αριστοκρατικά και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση γιατί είναι τόσο διακριτικά.

daily nailspiration manikiour nail art

On Wednsedays we wear pink! Ας δούμε λοιπόν 10 ροζ nail art

Αυτή την Πέμπτη λοιπόν, θα κάνουμε ένα απογευματινό διάλειμμα με καφέ και μινιμαλισμό, τόσο στο μανικιούρ όσο και στην φωτογραφία. Εκτός από πανέμορφα, minimal μανικιούρ βλέπεις, βρήκα έναν λογαριασμό στο Instagram, τέλειο για τις minimal lovers.


https://www.instagram.com/p/CWDme54AkVo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

A minimal account

Είναι ο λογαριασμός @Minimalmood και τον ακολουθώ καιρό τώρα. Καθώς λοιπόν αναζητούσα τα πιο όμορφα, minimal nail art, σκέφτηκα να σου δείξω και αυτό το account που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τα νύχια, αλλά είναι ένα πραγματικό κόσμημα για το feed σου.

Όπως θα είδες από τις δύο φωτογραφίες που έβαλα μέσα στο άρθρο, οι λήψεις που επιλέγει και αναρτεί είναι απλά συγκλονιστικές και πριν σπεύσεις να χαζέψεις περισσότερα posts (και να κάνεις το follow σου), κάνε ένα ακόμα scroll.


https://www.instagram.com/p/CVqW8cFgXnY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρακάτω θα βρεις την πιο minimal nailspiration gallery για να κρατήσεις screenshots και να πας στη μανικιουρίστ σου ζητώντας ένα διακριτικά αριστοκρατικό σχέδιο.

Enjoy!

daily nailspiration nixia nail art manikiour sxedia nixion

Not all roses are red! Εδώ θα δεις nail art με τριαντάφυλλα σε όλα τα χρώματα