Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: 10 προϊόντα ομορφιάς που θέλεις να «κλέψεις» από το μπάνιο του

Μαρία Ροδίτη
Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: 10 προϊόντα ομορφιάς που θέλεις να «κλέψεις» από το μπάνιο του

Μην κρύβεσαι… Στα κρυφά παίρνεις κι εσύ το άρωμά του ή το αφρόλουτρό του!

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών (International Men's Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

Για πρώτη φορά γιορτάστηκε στις 19 Νοεμβρίου 1999 στα νησιά Τρίνιδαδ και Τομπάγκο της Καραϊβικής, με πρωτοβουλία του Τζέρομ Τιλακσίνγκ.

Αφού, λοιπόν, σήμερα γιορτάζουμε τα αγόρια αυτού του κόσμου, αποφάσισα κι εγώ να πάω το θέμα στην… όμορφη πλευρά του και να σου πω τι θέλω εγώ να «κλέψω» κάθε φορά από το μπάνιο του.

PROIONTA OMORFIAS KATW APO DEKA EURW

10 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να αποκτήσεις και κοστίζουν κάτω από 10€

Τα beauty items των ανδρών που όλες αγαπάμε

Παραδέξου το! Κι εσύ έχεις βρεθεί στο μπάνιο του αγαπημένου σου, του μπαμπά σου ή του αδελφού σου και έχεις θελήσει να «κλέψεις» κάποια προϊόντα που χρησιμοποιεί και τον κάνουν ακόμα πιο όμορφο.

via GIPHY

Το άρωμά του, που κάθε φορά σε σαγηνεύει, η κρέμα σώματος και το αποσμητικό του, που μυρίζει… απλά WOW είναι μόνο μερικά items, που στα κρυφά σίγουρα έχεις «βουτήξει».

Shopping time!

Κι επειδή ξέρω ότι πάντα υπάρχει χρόνος και διάθεση για beauty shopping, συγκέντρωσα στην gallery 10 τέλεια προϊόντα ομορφιάς για άνδρες, που πρέπει έστω και μία φορά ο σύντροφός σου να δοκιμάσει.Μεταξύ μας τώρα… Πρέπει να τα έχει για να τα απολαμβάνεις κι εσύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: 10 υπέροχα αρώματα για να χαρίσεις σήμερα στον άνδρα της ζωής σου

Πώς θα διαλέξεις το τέλειο άρωμα για εκείνον για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το αλλάξει

DPG Network