Celebrity Inspo! Τα πιο WOW hair color trends για σένα που έχεις γαλάζια μάτια

Μαρία Ροδίτη
Celebrity Inspo! Τα πιο WOW hair color trends για σένα που έχεις γαλάζια μάτια

Το χρώμα ματιών είναι καθοριστικό για την επιλογή της σωστής απόχρωσης στο χρώμα μαλλιών σου!

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμείς οι γυναίκες λαμβάνουμε υπόψη μας πριν αποφασίσουμε να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Για παράδειγμα, όσον αφορά το κούρεμα, σκεφτόμαστε το σχήμα προσώπου και το αν έχουμε γωνίες ή όχι.

Όσον αφορά, όμως, το χρώμα μαλλιών ο τόνος της επιδερμίδας και το χρώμα ματιών είναι οι «οδηγοί» μας. Συμφωνείς; Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να ασχοληθώ με εσένα που έχεις γαλανά μάτια- όπως κι εγώ, δηλαδή- και να τα πούμε όλα, έχοντας ως έμπνευση εντυπωσιακές Hollywood stars. Είσαι έτοιμη;

gigi hadid hair

Honey blonde hair: Το νέο χρώμα μαλλιών της Ciara (+10 ακόμη celebrities που το έχουν δοκιμάσει)

Ξανθιά ή καστανή; Ο «διπλός» πειραματισμός μου

Παραμένω αμετανόητη ξανθιά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Το φυσικό μου είναι καστανόξανθο, στην Γ ’Λυκείου αποφάσισα να το ανοίξω και να κάνω ξανθές ανταύγειες, ενώ στο πρώτο έτος Πανεπιστημίου… έκανα την ανατροπή.

Έβαψα τα μαλλιά μου σκούρα καστανά σοκολατί και ήμουν πράγματι άλλος άνθρωπος. Μου άρεσα και ως ξανθιά και ως καστανή και το ίδιο μου έλεγαν οι φίλοι μου. Γιατί καταστάλαξα στο ξανθό τελικά θα αναρωτιέσαι…



Διότι, πρώτον, η βάση μου ήταν σκούρα ξανθιά και το καστανό δεν το «συγκρατούσε» η τρίχα μου με αποτέλεσμα σε δύο εβδομάδες να φύγει όλο και δεύτερον, γιατί ένιωσα ότι ίσως το καστανό με μεγάλωνε.

Τα χρώματα μαλλιών που κολακεύουν εσένα με τα γαλανά μάτια

Όσα σου είπα παραπάνω είναι μόνο μία περίπτωση, που αφορά εμένα. Εσύ που έχεις γαλανά μάτια μπορεί να επιλέξεις το καστανό και να είναι πολύ elegant το αποτέλεσμα, τόσο… που να μην μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό.

Γιατί- σύμφωνα- με τους ειδικούς, το καστανό αναδεικνύει υπέροχα τα γαλάζια μάτια. Και όχι μόνο!

Τα κορίτσια με μπλε μάτια έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα hair color trends. Μπορείς, λοιπόν, να «παίξεις» με κάθε απόχρωση του ξανθού, όπως η Taylor Swift και η Jennifer Lawrence, αλλά και με κάθε απόχρωση του καστανού, όπως η Megan Fox και η Alexandra Daddario.

«Τα χρώματα μαλλιών που δείχνουν τέλεια στα γαλάζια μάτια είναι τα πλατινέ ξανθά, τα ξανθά της άμμου, το strawberry blonde, το ginger red, το auburn red, το espresso brown και το raven black», λέει στο PopSugar ο hairstylist, Matte Swinney.

https://www.instagram.com/p/BwBRPa1AkbO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να σε βοηθήσει, όμως, να καταλήξεις σε αυτό το hair color trend που πραγματικά θα σε απογειώσει, ο Matte Swinney προτείνει: «Ρίξε μια ματιά στην γκαρνταρόμπα σου. Με ποια χρώματα νιώθεις όμορφη; Μετά πήγαινε σε αυτήν την ‘’οικογένεια χρωμάτων’’ λαμβάνοντας συγχρόνως υπόψη σου τον τόνο επιδερμίδας σου».

Και προσθέτει: «Αν έχεις πολύ χλωμή επιδερμίδα, ένα copper red ή ένα πλατινέ ξανθό θα σε απογειώσει. Αν έχεις σταρένιο δέρμα και μπλε μάτια, προτίμησε ένα dark espresso brown χρώμα μαλλιών, το οποίο θα κάνει τα μάτια σου και την επιδερμίδα σου να λάμπουν».

Περίμενε! Στην gallery θα δεις μερικές Hollywood stars που έχουν γαλανά μάτια και το χρώμα μαλλιών που έχουν επιλέξει, ώστε να πάρεις όλο το Inspo που χρειάζεσαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mushroom brown hair: Το νέο WOW χρώμα μαλλιών της Hailey Bieber – Μεγάλη τάση!

Smoky blonde: Το πιο hot ξανθό του χειμώνα – Πάρε ιδέες!