Είσαι avocado lover; 10 προϊόντα ομορφιάς για να το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω

Μαρία Ροδίτη
Είσαι avocado lover; 10 προϊόντα ομορφιάς για να το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω

Το αβοκάντο υπάρχει σε πληθώρα προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών και ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψεις!

Η καλύτερή μου φίλη είναι λάτρης του αβοκάντο. Προχθές, λοιπόν, που καθόμασταν στο σαλόνι της τη βλέπω ξαφνικά να φέρνει ένα αβοκάντο και να αρχίζει… να το καταβροχθίζει. «Δεν ξέρεις τι χάνεις», μου λέει κι εγώ κάπως απαθής την κοίταξα.

Αμέσως, άρχισε να μου λέει πόσο πολύ της αρέσει τόσο σαν τροφή όσο και σαν συστατικό για τη φροντίδα του δέρματός της και των μαλλιών της. Κάπως έτσι σκέφτηκα σήμερα να σου αναλύσω… τα άπαντα του αβοκάντο και να σου προτείνω super wow προϊόντα ομορφιάς, που το έχουν ως βασικό συστατικό.

AFROLOUTRA ODIGOS AGORAS

Είσαι vanilla lover; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτά τα 9 αφρόλουτρα με άρωμα βανίλιας

Το αβοκάντο θαυματουργό για το δέρμα και τα μαλλιά

Το αβοκάντο είναι το κατάλληλο συστατικό για σένα, αν θέλεις να ενυδατώσεις δέρμα και μαλλιά. Βλέπεις, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, σε κάλιο και λεκιθίνη, τα οποία συμβάλλουν στην ανανέωση των κυττάρων τόσο της επιδερμίδας όσο και των μαλλιών.

Τα αντιοξειδωτικά και οι βιταμίνες που περιέχει το αβοκάντο βοηθούν, επίσης, στην επούλωση του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος, όπως και των ξηρών άκρων των μαλλιών. Εν ολίγοις, αν υποφέρεις από αφυδάτωση σε επιδερμίδα και μαλλιά… go for avocado!

skincare avocado

Το καλύτερο δεν σου είπα! Το αβοκάντο είναι super duper αντιγηραντικό συστατικό κι αυτό χάρη στα λιπαρά συστατικά του, τα οποία βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την ελαστικότητά του. Τέλειο;

Shopping time!

Μετά από αυτό το mini lesson, λοιπόν, θέλω να ανακαλύψεις κι εσύ τα πιο ωραία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών με αβοκάντο, που κυκλοφορούν στην αγορά.



Στην gallery που ετοίμασα για εσένα θα βρεις από μάσκες και conditioner για τα μαλλιά, μέχρι serum, μάσκα νύχτας και ενυδατική κρέμα προσώπου με αβοκάντο. Άντε και… καλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Coconut lover! 13 προϊόντα ομορφιάς με καρύδα- Θα τα λατρέψεις

Add to cart: Τα 10 προϊόντα που αξίζει να βάλεις στο ηλεκτρονικό σου καλάθι