Editor’s choice: Τα προϊόντα που αγοράζω ξανά και ξανά (και ξανά)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Editor’s choice: Τα προϊόντα που αγοράζω ξανά και ξανά (και ξανά)

Όσα προϊόντα και αν λαμβάνω, υπάρχουν κάποια τα οποία τα αγοράζω συστηματικά γιατί πολύ απλά τα λατρεύω. Σήμερα θα δούμε 10 από αυτά και θα σου εξηγήσω γιατί τα επιλέγω εδώ και χρόνια.

Από το γραφείο, το μπάνιο και τα χέρια μου περνούν δεκάδες προϊόντα. Ναι, είμαι πολύ τυχερή γιατί, ως beauty director, δοκιμάζω προϊόντα πριν ακόμα φτάσουν στα ράφια, προκειμένου να σου μιλήσω για αυτά. Τα περισσότερα, δεν προλαβαίνω να τα τελειώσω γιατί έρχονται άλλα να πάρουν τη θέση τους για crash test. Υπάρχουν όμως και κάποια που δεν τα τελειώνω απλά, τα αγοράζω!


https://www.instagram.com/p/CWIemUMo4tN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Hi there!

Θεωρητικά, δεν χρειάζεται να αγοράσω τίποτα. Δεν το αναφέρω με υπεροψία, είναι απλά η αλήθεια και η τεράστια τύχη (και τιμή) του επαγγέλματός μου. Πρακτικά δεν το κάνω. Κάποια προϊόντα τα αγοράζω ξανά και ξανά και δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο μου. Είναι εκείνα που λατρεύω γιατί έχουν κάνει θαύματα για εμένα και αυτά θέλω να σου δείξω σήμερα, ή μάλλον… μερικά από αυτά.

Αμπούλες προσώπου: Τι είναι; Πώς τις χρησιμοποιείς; Ποιες είναι οι καλύτερες; - Όσα πρέπει να ξέρεις

Διάλεξα 10 αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης (μαλλιά και επιδερμίδα) γιατί έχω ιδιαίτερη αδυναμία στην περιποίηση και αυτό πάντα βγαίνει προς τα έξω. Επίσης, δεν αγοράζω ποτέ μακιγιάζ αλλά αυτή η κουβέντα θα γίνει μία άλλη στιγμή. Όχι, τα προϊόντα που θα δεις παρακάτω, δεν είναι τα μοναδικά που αγοράζω φανατικά εδώ και χρόνια. Υπάρχουν πολλά ακόμα αλλά φοβόμουν ότι θα σε κουράσω.


https://www.instagram.com/p/Bv14_wuHb48/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να, για παράδειγμα το Sensibio H20 είναι ένα από τα προϊόντα που αγοράζω συνέχεια αλλά δεν το έβαλα στη λίστα, έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτό!

Αν λοιπόν πρόκειται να κάνεις και εσύ κάποιο beauty shopping σύντομα και ψάχνεις editor approved προϊόντα με εγγυημένο αποτέλεσμα τότε συνέχισε να scrollάρεις για να ανακαλύψεις αυτά που σου προτείνω. Έχουμε και λέμε…

BIOTHERM BIOMAINS

Κρέμα χεριών, BIOTHERM, BIOMAINS

Περιέχει πλούσια ενυδατικά στοιχεία, βιταμίνη F και D-Panthenol που δυναμώνει τα νύχια.

Γιατί τη λατρεύω: Δεν αφήνει λιπαρότητα, κάνει τα χέρια απίστευτα απαλά, μυρίζει τέλεια και βελτιώνει πολύ την εμφάνιση των παρανυχίδων. Τρώω τα νύχια μου βλέπεις και οι παρανυχίδες μου είναι εκτός ελέγχου. Αυτή η κρέμα κάνει θαύματα για το… «μανικιούρ» μου.

LA ROCHE POSAY CICAPLAST LIP BALM

Lip balm, LA ROCHE-POSAY, CICAPLAST LIP BALM

Η σύνθεσή του συνδυάζει Πανθενόλη 5% με MP-Lipids, λιπίδια που ενεργοποιούν τη σύνθεση ενυδατικών παραγόντων, λιπιδίων και πρωτεϊνών.

Γιατί το λατρεύω: Δημιουργεί ένα σούπερ προστατευτικό και πολυτελές φιλμ στα χείλη και τα προστατεύει ακόμα και από τον χιονιά. Και το καλύτερο; Είναι ιδανικό και για το δέρμα γύρω από τη μύτη που κοκκινίζει τώρα που είναι η εποχή του συναχιού.

Το λάθος lip balm μπορεί να αφυδατώσει περισσότερο τα χείλη σου – Tips για να διαλέξεις το σωστό

CAUDALIE EAU DE BEAUTE

Spray προσώπου, CAUDALIE, EAU DE BEAUTÉ

Είναι εμπνευσμένο από το «ελιξίριο της νεότητας» που χρησιμοποιούσε η Βασίλισσα Isabelle της Ουγγαρίας. Λειαίνει τα χαρακτηριστικά, συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.

Γιατί το λατρεύω: η διαφορά στη λάμψη, τη λείανση και τη σύσφιξη των πόρων είναι εμφανής από το πρώτο ψέκασμα. Τελειώνω το ένα μπουκάλι μετά το άλλο, τώρα τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Είναι το απόλυτο φετίχ μου και must have για κάθε γυναίκα #gnomimou.

KORRES BODY MIST ΚΑΡΥΔΑ

Body mist, KORRES, BODY MIST ΚΑΡΥΔΑ

Περιέχει εκχύλισμα ginger και αλόη για αναζωογονητική αίσθηση και απίθανα καλοκαιρινό άρωμα καρύδας.

Γιατί το λατρεύω: Γιατί μυρίζει καρύδα και έχω εμμονή και γιατί με κάνει να νιώθω ότι είναι όλο τον χρόνο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή τελειώνω το 5ο μπουκάλι.

Niche αρώματα: Μάθε τι είναι και ανακάλυψε μυρωδιές που όμοιές τους δεν έχεις μυρίσει ξανά

DOVE GENTLE EXFOLIATING BEAUTY BAR

Σαπούνι, DOVE, GENTLE EXFOLIATING BEAUTY BAR

Σαπούνι για απαλή απολέπιση, με φίνους μικροκόκκους και ¼ ενυδατική κρέμα που αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και υπέροχα απαλή.

Γιατί το λατρεύω: Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σαπούνια και το συγκεκριμένο συνδυάζει τον καθαρισμό με την απολέπιση. Μία φορά αν το δοκιμάσεις θα εθιστείς.

GROWN ALCHEMIST HYDRA GEL HAND SANITISER

Αντισηπτικό χεριών, GROWN ALCHEMIST, HYDRA-GEL HAND SANITISER

Περιέχει 70% Αιθυλική Αλκοόλη από σάκχαρα ζαχαροκάλαμου, Υαλουρονάνη και Αντιοξειδωτικά. Απολυμαίνει άμεσα ενώ παράλληλα ενυδατώνει και προλαμβάνει την απώλεια ενυδάτωσης των χεριών, προστατεύοντάς τα από την πρόωρη γήρανση.

Γιατί το λατρεύω: Αφενός καταπολεμά το 99% των βακτηρίων και αφετέρου, δεν αφυδατώνει τα χέρια μου. Είμαι ελαφρώς υποχόνδρια οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι κάνω κατάχρηση… ναι, είναι πιο fancy αλλά αξίζει και το τελευταίο cent, αν σε ενδιαφέρει να σώσεις τα χέρια σου.

LIERAC SEBOLOGIE CONCENTRE

Τοπική θεραπεία για σπυράκια, LIERAC, SÉBOLOGIE CONCENTRE

Διφασικό (με υγρό και πούδρα) συμπύκνωμα κατά των ατελειών που ξηραίνει γρήγορα τα σπυράκια και τα σημάδια χάρη στα υψηλής αποτελεσματικότητας συστατικά του.

Γιατί το λατρεύω: Γενικά προσέχω (είμαι και λίγο τυχερή) και δεν έχω συχνά σπυράκια. Όταν όμως εμφανιστούν, το συγκεκριμένο προϊόν πραγματικά τα κατατροπώνει σε ένα βράδυ. Δεν αστειεύομαι. Βουτάς μία μπατονέτα στο φιαλίδιο, μέχρι να φτάσει στη λευκή πούδρα, περνάς το υλικό επάνω στο σπυράκι και το αποχαιρετάς παράλληλα.

MOROCCANOIL VOLUMIZING MIST

Spray μαλλιών για όγκο, MOROCCANOIL, VOLUMIZING MIST

Ελαφρύ spray, εμπλουτισμένο με έλαιο argan και αμινοξέα ρυζιού που ενισχύουν και ενδυναμώνουν την τρίχα, καθώς και με αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα που δημιουργεί όγκο χαρίζοντας ελαστική υφή.

Γιατί το λατρεύω: Χαρίζει στα μαλλιά ακριβώς όσο όγκο χρειάζονται και δεν τα κάνει λιπαρά (μεγάλο πρόβλημα) ούτε τα βαραίνει. Μάλιστα, ο όγκος διαρκεί μέχρι και την επόμενη ημέρα από το styling, κάτι που δεν είναι δεδομένο με όλα τα προϊόντα.

It’s the humidity! Η Jennifer Aniston, η υγρασία, το φριζάρισμα και το μυστικό της όπλο

KERASTASE SPECIFIQUE BAIN DIVALENT

Σαμπουάν, KÉRASTASE, SPECIFIQUE BAIN DIVALENT

Η εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεσή του εξισορροπεί τη λιπαρότητα στη ρίζα ενώ παράλληλα θρέφει σε βάθος τις ξηρές άκρες.

Γιατί το λατρεύω: Γιατί έχω πράγματι λιπαρή ρίζα και ξηρές άκρες και δεν υπάρχει άλλο σαμπουάν που να αντιμετωπίζει τόσο αποτελεσματικά (και απολαυστικά) και τα δύο θέματα ταυτόχρονα!

GLAMGLOW BRIGHTMUD DUAL ACTION EXFOLIATING TREATMENT

Μάσκα απολέπισης, GLAMGLOW, BRIGHTMUD DUAL-ACTION EXFOLIATING TREATMENT

Μία διπλής δράσης μάσκα απολέπισης, που με χημική αλλά και μηχανική δράση, απομακρύνει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα χάρη στο Γαλακτικό Οξύ (AHA), στο Σαλικυλικό Οξύ (BHA), και στους μικροκρυστάλλους που περιέχει.

Γιατί τη λατρεύω: Γιατί μέσα σε λίγα λεπτά, μεταμορφώνει την επιδερμίδα από ταλαιπωρημένη, θαμπή και αδιάφορη, σε αναζωογονημένη, λαμπερή και gorgeous!