Hair icon! Η Jennifer Aniston άλλαξε look και έκοψε αφέλειες

Μαρία Ροδίτη
Hair icon! Η Jennifer Aniston άλλαξε look και έκοψε αφέλειες

Η 52χρονη ηθοποιός αποφάσισε να ανανεώσει την εικόνα της υιοθετώντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων. Ένα γενέθλιο δώρο που έκανε στον εαυτό της για να νιώθει πάντα φρέσκια και instyle.

Είναι ιδιαίτερη η αδυναμία που έχει η Jennifer Aniston στα μαλλιά της και το έχει αποδείξει αρκετές φορές στο πέρασμα των χρόνων. Η ηθοποιός έχει μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων για το The Rachel κούρεμα που είχε όσο συμμετείχε στη σειρά «Friends» και το οποίο χαρακτήρισε ολόκληρη τη δεκαετία του 1990.

Επιπλέον, τον Σεπτέμβριο του 2021 λάνσαρε το δικό της beauty brand, το Lolavie, με το πρώτο προϊόν - φυσικά- να αφορά τα μαλλιά και να είναι ένα σπρέι που τα ξεμπερδεύει.

jenniferaniston

It’s the humidity! Η Jennifer Aniston, η υγρασία, το φριζάρισμα και το μυστικό της όπλο

Τώρα… έρχεται ένα άλλο «χτύπημα» της Jennifer Aniston και αφορά το δικό της, ολοκαίνουριο κούρεμα!

Η Jennifer Aniston έκοψε αφέλειες

Τέλος τα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση για την Jennifer Aniston! Η 52χρονη ηθοποιός -που σήμερα έχει τα γενέθλιά της- έκανε ένα post στο Instagram και πόζαρε στο πλευρό του συναδέλφου της, Adam Sandler, «συστήνοντάς» μας συγχρόνως το νέο της hair look.

https://www.instagram.com/p/CZryTiZr6Fl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jennifer έκοψε τα μαλλιά της, λοιπόν, και πλέον έχει αφέλειες. Ναι, ξέρω τι θα σκεφτείς… Ότι η Aniston είναι γνωστή για τις ξανθές ανταύγειές της και το έντονο φιλάρισμα στα μαλλιά της. Αυτό, άλλωστε, ήταν εδώ και χρόνια το signature look της. Να, όμως, που τώρα αποφάσισε να γίνει μία… άλλη Jennifer!

Αν παρατηρήσεις καλά τη φωτογραφία θα δεις πως δεν πρόκειται για τις κλασικές αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο. Η Jennifer Aniston έχει κάνει κάτι ανάμεσα σε curtain και blunt-cut bangs. Και παραμένει και πάλι hair icon!

Οι stars αλλάζουν look η μία μετά την άλλη

Η Jennifer Aniston δεν είναι η πρώτη celebrity που αλλάζει look το 2022. Πρόσφατα, η Winnie Harlow έκοψε σε κοντό καρέ τα μαλλιά της, η Billie Eilish έκοψε αφέλειες και έβαψε μαύρα τα μαλλιά της, ενώ είπε «ναι» στις αφέλειες και η Emily Ratajkowski.



Check την gallery για να δεις τις stars με το νέο look τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ