ΧΟΧΟ: Αν σκέφτεσαι να βάλεις κόκκινο κραγιόν απόψε ξανασκέψου το

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
ΧΟΧΟ: Αν σκέφτεσαι να βάλεις κόκκινο κραγιόν απόψε ξανασκέψου το

Θα προσπαθήσω να σε πείσω για το αντίθετο, αλλά αν δεν τα καταφέρω, σου έχω tips για να το φορέσεις σωστά και να το κάνεις όσο πιο σταθερό γίνεται.

Καρδούλες, λουλούδια, αρκουδάκια, δωράκια, χνουδάκια… Και να θέλεις να αποφύγεις τη σημερινή ημέρα δεν γίνεται. Τα ραδιόφωνα παίζουν ερωτικά τραγούδια, τα stories στο Instagram γεμίζουν με τριαντάφυλλα και εδώ που τα λέμε, όλο και κάποιο ραντεβού έχεις κανονίσει απόψε.

Ακόμα και εγώ -η πιο κυνική από όλες- (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) κανόνισα κάτι σήμερα και μιας που το έφερε η κουβέντα, ήθελα να μιλήσουμε για το κόκκινο κραγιόν στα ραντεβού του αγίου Βαλεντίνου.

Πράγματι, το κόκκινο κραγιόν είναι κολακευτικό. Πρόκειται για το προϊόν μακιγιάζ που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και είναι hot κάθε εποχή του χρόνου, πόσο μάλλον την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου που όλα βάφονται κόκκινα.

Bora Aksu ham S20 002

Why tho?

Γιατί όμως να θέλεις να το φορέσεις στο ραντεβού δεν καταλαβαίνω. Δεν ελπίζεις σε κάποιο φιλί στο τέλος της βραδιάς; Πώς γίνεται να νομίζεις ότι δεν θα λερωθείτε και οι δύο; Πώς γίνετια να πιστεύεις ότι στο τέλος του φιλιού, δεν θα μοιάζετε με κομπάρσους από κιτς vampire movie; Πώς; ΠΩΣ; Ήρεμα ρωτάω....

Ναι, ασφαλώς και υπάρχουν μακράς διάρκειας κραγιόν τα οποία μένουν σταθερά όταν τρως και όταν πίνεις τα κοκτέιλ σου. Πολλά μάλιστα, ισχυρίζονται ότι μένουν σταθερά και μετά από φιλιά.

Ποιος Βαλεντίνος; Δες τα self-care δώρα που πρέπει να πάρεις στον εαυτό σου

Ίσως και να ισχύει, αλλά μιλάμε (#taxamou) για τη γιορτή των ερωτευμένων, για πάθος, για έρωτα, για συναρπαστικά φιλιά που δεν περιορίζονται στα χείλη (όλα εγώ πχια θα τα λέω;!). Μη μου πεις ότι το κόκκινο κραγιόν θα μείνει στη θέση του μετά από αυτά.

Marras ham S20 008

Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει να το ξανασκεφτείς και να μην φορέσεις καν κραγιόν, μόνο λίγο lip balm. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι το θέλεις και θα το φορέσεις. Το κόκκινο στα χείλη άλλωστε σου δίνει άλλο αέρα. Γι΄ αυτό θέλω να ακούσεις τις τη μία –και πιο πολύτιμη αν με ρωτάς- συμβουλή μου: Άσε το κόκκινο κραγιόν και πιάσε το κόκκινο μολύβι.

Άσε το κραγιόν

Το κόκκινο μολύβι είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς θα φορούσες κάτω από το κραγιόν σου. Είναι ματ, σταθερό, σου δίνει απόλυτο έλεγχο για εφαρμογή ακριβείας, δεν μουτζουρώνει με κάθε φιλί… απλά αφήνει τα χείλη σου να μοιάζουν δαγκωμένα. Γιατί λοιπόν να μην ανταλλάξεις το κόκκινο κραγιόν σου με ένα τέλειο κόκκινο μολύβι; Δεν υπάρχει λόγος!

Παρακάτω σου έχω μερικά τέλεια κόκκινα σε περίπτωση που θέλεις να πας για ένα γρήγορο beauty shopping μετά τη δουλειά. Και αν θέλεις ακόμα μία συμβουλή, είναι καλύτερα να δώσεις προσοχή στις βλεφαρίδες και στο άρωμά σου απόψε #justsayin

Καλά να περάσεις Queen!

Bare skin: Τα πιο καυτά αρώματα μυρίζουν όπως το δέρμα σου αλλά καλύτερα